Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 En lördag på Astrid Lindgrens värld – Emilia Westerstrom En lördag på Astrid Lindgrens värld – Emilia Westerstrom

Hej gänget! Jag ser på statistiken att ni varit väldigt få här inne under helgen, och jag förstår er – det postas inte riktigt i samma takt som för bara några veckor sedan och man kan inte riktigt vara säker på om det ligger något nytt här eller inte. Under en liten tid har jag känt mig så uppe bland molnen att jag inte fått mycket gjort över huvud taget. Jag har varit otålig, virrig och med nerverna utanpå- allt har varit jobbigt och även de minsta små ting har blivit big deals i mitt redan så trötta huvud.

Jag bestämde mig för att helt utan förvarning bara hoppa över några inlägg här och där för att i stället vila. Jag har gått upp under tystnad, mediterat ett par minuter och gjort några solhälsningar i tystnad. Lagat god frukost, gått en promenad och läst en tidning utan störande intryck, varken dator eller mobiltelefon. Jag har under veckan gett mig själv tillåtelse att skriva bara när jag känner för det och för en gångs skull har jag känt noll stress över att låta bloggen vara.

astrid-lindgrens-5

Stugbyn, så himla gullig med alla olika färger!

I fredags hade jag tidsinställt ett inlägg till er medan jag själv åkte hem till mina föräldrar. Pappa grillade trots uselt väder och efter en trång natts sömn i en bäddsoffa med en unge på var sida vaknade vi tidigt som attan på lördagsmorgonen för att klämma in oss i bilarna och köra mot Astrid Lindgrens värld!

Hanna fick stanna hemma med tanke på Minou, och Hannes valde att passa huset och hundarna men resterande barn var upp över öronen förväntansfulla.

astrid-lindgrens-24

Elliott, tröttare än någonsin efter varv efter varv efter varv i Teklas grotta.

astrid-lindgrens-7

Ängsblommor lockar mig alltid, jag vet inte hur många bilder jag har på dem. För många, antagligen.

Senast jag var på Astrid Lindgrens var nästan femton år sedan och sen dess har de byggt om en hel del. Bland annat fanns numera en sjö till Hoppetossa i vilken Elliott föll i och en Lilla Gubben i trä som jag slog huvudet i.

astrid-lindgrens-25

Elliott fick gå barfota i kalsonger mesta delen av dagen, kläderna fick hänga på tork under vagnen, haha!

astrid-lindgrens-13

Fint inne i ett av de små husen i Körsbärsdalen

Allra bäst var alla karaktärer som går omkring mellan teateruppvisningarna och pratar med barnen. Till fikat fick vi lyssna på Rasmus och ett helt luffargäng, efter Ronjas föreställning lekte rövarna kurragömma och på vägen ut haffade Lykke både Prussiluskan och Kling och Klang, som fick en lektion i Musical.ly och testade på några av Lykkes danssteg. Fint!

astrid-lindgrens-19

Trötta med tappra

astrid-lindgrens-27

Lykkes nya fotomin. Hoppas den går över snart 🙂

astrid-lindgrens-2

Rasmus på luffen och hans kompanjoner spelade och sjöng när vi slog oss ner för fika. Så mysigt!!

astrid-lindgrens-4

När vi kom in i stugan på kvällen plockade jag upp mobiltelefonen för första gången på hela dagen och nej, inget hemskt hade hänt, ingen speciellt viktig person hade försökt nå mig och ingen hade blivit arg för att jag inte sekundsnabbt hade svarat på deras meddelanden. Jag borde verkligen öva på att vara mobilfri oftare- så mycket mer man hinner uppleva!

astrid-lindgrens-15

Nella!

astrid-lindgrens-28

Och en bild till på ängsblommorna (eller ogräset.. hehe) i motljus. Jag. Kan. Inte. Hjälpa. Det


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!
[dot_recommends]

5 Comments

 1. Svara

  Alma

  7 augusti, 2017

  Åh så mysiga bilder! Älskar tonen!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   8 augusti, 2017

   Tack, så fint!

 2. Svara

  Linnéa

  7 augusti, 2017

  Vilka härliga bilder! Visst är det underbart att vara utan mobilen ibland 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   8 augusti, 2017

   Sååå härligt! Ska verkligen införa mobilfritt oftare!

 3. Svara

  Christina

  9 augusti, 2017

  Vi besökte Astrid Lindgrens värld för några år sen när vi bilade ner genom landet för att åka över till Gotland. Kändes ju lite knepigt att gå där ett ungt par utan barn, hehe. Men det var väldigt intressant och vackert.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS