Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Cystor, ångest och stenciler från Minous drop in – Emilia Westerstrom Cystor, ångest och stenciler från Minous drop in – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Hur är det med er? Hoppas bra!

Äntligen vaknade jag positiv igen efter några riktiga bottenskrap. Jag har sällan ångest nuförtiden men gårdagen kastade mig flera år tillbaka och jag liksom dumpades i ett svart moln av inget roligt alls. Morgonen var motvillig och jag tog mig igenom arbetsdagen i ett långsamt, knäpptyst tempo tills det absolut mest nödvändiga var fixat och jag kunde återvända till en säng av skrynkliga lakan och tårar.

Jag såg ena halvan av en dokumentär men tog in noll delar av innehållet och sen stirrade jag upp i taket resten. Allt gick sakta. Allt var svårt.

minou-stencil-3

Stenciler från Minous drop in

Onsdagen började tråkigt. Jag har länge haft problem med vad jag trott varit ihållande mensvärk men totalt oengagerat och bortviftat fick jag svar om att mensvärken egentligen berodde på en cysta. Jag vet inte var den sitter (mer än att det är höger sida såklart, eftersom det är där jag har ont), jag vet inte vad den består av och jag vet inte riktigt vad det innebär. Svaren jag fick var korta och hafsiga. Vi skulle vänta tre månader och se om den ville försvinna av sig själv, och med tanke på gynekologens brist på engagemang verkar det inte vara någon big deal. Jag är inte orolig men kommer troligen få nöja mig med att fortsätta ha ont flera månader till.

Senare på förmiddagen var min syster och mamma med Minou på djursjukhuset. Inte heller de fick några speciellt klara besked och fortfarande väntar de på svar om vilken av två möjliga ingrepp som kommer bli aktuellt för att rädda Minou.

Och på tal om Minou. Ni kanske såg att jag och Simon hade en hel dags drop in i förmån för henne och för att samla in pengar till hennes vård? Det blev himla lyckat och alla var så fina och omtänksamma. Simon gjorde 6 tatueringar och jag hann med hela 11 stycken vilket resulterade i hela 17.000 kronor rakt in på Hannas veterinärkonto. Tuuusen tack till alla som hjälpte till att sprida information, till alla som kom och till alla som bryr sig ♥

minou-stencil-2

Både kvistarna och kaktusarna blev tatuerade mer än en gång!

Min sista kund för dagen blev Jennifer. Hon kom raka vägen från Stockholmståget och passade på att fota och ställa frågor inför en intervju som publicerades på hennes site igår. Jennifer driver The Women Creative som lyfter, inspirerar och peppar kvinnor att skapa, att vara stolta över sitt skapande och att kunna leva på sitt skapande. Intervjun med mig hittar ni HÄR!

Och nu då?

Jo. Jag har fått i mig kaffe och havregrynsgröt. Jag har gjort min morgonyoga, gått en runda med Selma och knutit några centimeter på en kommande ampel. Alldeles strax sätter jag fart mot studion för tatueringsjobb och helgen spenderar jag i Stehag. Jag önskar er en superfin helg. Ta hand om er!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!
[dot_recommends]

6 Comments

 1. Svara

  Rebecca

  11 augusti, 2017

  Hej! Var på erat Drop In och är såååå glad över min tatuering. Udda fråga kanske, men vet du vad den gröna färgen på er vägg i studion heter, och var man kan köpa den? Blev sugen på att måla en vägg i sovrummet med den men har svårt att hitta en lika perfekt grön/ brun färg!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   11 augusti, 2017

   Hej! Så härligt! Tusen tack för att du kom!! Jag har för mig att det är Troll från Alcro i matt!

 2. Svara

  Mikaela

  15 augusti, 2017

  Fan vad skit med cystan, hoppas verkligen den försvinner av sig själv snabbt!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 augusti, 2017

   Hoppas jag med, och det tror jag nog :)!

 3. Svara

  Christina

  16 augusti, 2017

  Så himla tråkigt att läsa om ditt kassa bemötande av gynekologen. :/ Men samtidigt roligt att läsa att ert tatueringsevenemang blev så lyckat. Hoppas att Minou får börja må bättre snart.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   17 augusti, 2017

   Tack❤️

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS