Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Monthly Makers Inspiration – Kläder – Emilia Westerstrom Monthly Makers Inspiration – Kläder – Emilia Westerstrom

Vi är tolv dagar in i augusti och det är väl på tiden att vi kikar på lite inspiration till månadens Monthly Makerstema, eller hur? Det tycker jag i alla fall!

Temat för augusti är inget mindre än kläder, något som för mig känns ganska främmande. Att klippa hål på jeans och lägga upp för långa byxor är för mig standard, men senast jag skapade något mer än så i klädväg var flera år sedan. Jag har en liten idé om vad jag kommer göra, men det beror helt på om jag tar mig till en symaskin eller inte, vi får se.

Vill man inte skapa ett faktiskt klädesplagg finns det fortfarande hur mycket som helst att hitta på! Gör något av ett klädesplagg eller till ett klädesplagg, allt är tillåtet, såklart! Här är mina inspirationskällor inför temat!

1. Topshop 2. Almostmakesperfect.com 3. Husmanhagberg.se 4. Jérémy Combot

Broderade jeans 

(bild: produktbild Topshop.com) 

Att brodera på jeans, jackor, väskor och t-shirts är fortfarande hur trendigt som helst, dessutom är jeans ett väldigt tacksamt material att brodera på om man vill testa för första gången. Jeans är stumt och rör sig inte så mycket, vilket gör det enkelt att brodera på även utan ram! HÄR hittar ni förresten mina broderade plagg!

DIY Graphic Tees 

(foto: Almostmakesperfect.com)

Tryck! Jag älskar tyck! Och det i dubbel bemärkelse. T-shirts med tryck är alltid ett säkert kort, och att göra dem själv är både unikt och roligt.

Klädhängare av rep och nedfallen gren

(foto: Husmanhagberg.se via Trendenser)

När jag bodde hemma hade jag en vitmålad gren i kedjor hängande från taket. Idag, flera flera år senare tycker jag fortfarande att det är en superfin lösning på begränsat garderobsutrymme! Klädhängaren blir fin i sig med dina favoritplagg på, och som bonus blir du alltid påmind om hur mycket fint du faktiskt har att klä på dig!

Illustration

(Illustration av Jérémy Combot)

Vill du inte sy, göra om eller fixa till något med kläder är mitt bästa tips att illustrera! Att rita kläder är sjukt kul och ingen bestämmer hur genomförbar eller realistisk din idé är. Femton mönster kan matchas ihop och ingenting kan stoppa dig! HÄR har jag ett exempel på hur kläder kan göra bilden!


Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, Elsa, Emilia, Fredrika, Jessica, Johanna, Julia, Mikaela, Ruth, Stina och Wilda. Mer av oss hittar du på Facebook , Instagram, Pinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers. Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!
[dot_recommends]

3 Comments

 1. Svara

  Wilda

  12 augusti, 2017

  Åh en sån där klädhängare har jag tänkt att göra hur länge som helst. Snart måste det bli av!

 2. Svara

  thea

  14 augusti, 2017

  åh, alltså det här temat känns både så himla roligt och så himla svårt! skulle väldigt gärna vilja sy ett plagg, men jag tror tyvärr inte tiden kommer räcka till. plan b är en klädhängare (likt den du visar här) eller eget tryck på en tröja (troligtvis harry p-tema pga bäst). tack för fin inspiration, ska bli kul att se vad du hittar på!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   15 augusti, 2017

   Eller hur, det är så brett och konkret men kräver lite tid, himla svårt! Jag har nog tänkt om helt och kommer köra på ett lite långsökt bidrag!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS