Min Bullet Journal- workshop på Atrium Kaffebar

18 augusti, 2017 16 Comments

Alright! Hej!

Om ni följer mig på Instagram har ni säkerligen koll på att jag höll i min livs första workshop igår, att jag var supernervös innan men att jag nu i efterhand är så himla glad, stolt och nöjd över hur allt blev tillslut!

workshop-bulletjournal-5

Gänget på Atrium stod för så himla fin fika som både smakade toppen och gjorde sig på bild.

Under två och en halv timme hann vi med att fika och gå igenom vad en Bullet Journal är, vad den används till och hur den är uppbyggd. Vi övade på några av mina mest frekvent använda handstilar och typsnitt, ritade steg-för-steg-uppbyggda blommor, berg och banners och så pratade vi prestationsångest och hur lång tid ens planering egentligen får ta.

workshop-bulletjournal-3

Leuchtturm 1917 – den officiella Bullet Journal-boken i perfekt storlek med prickiga sidor!

Tack vare både Kalenderkungen och Penstore kunde vi ge alla deltagarna varsitt starterkit med böcker och pennor och de var så himla nogranna allihop med att få sin BuJo rätt (och snygg!) från början.

workshop-bulletjournal-8

Veganskt alternativ med syrad rödlök (ni vet hur mycket jag älskar det)

workshop-bulletjournal-7

Atrium Kaffebar, idylliskt, eller hur?

Vi satt utomhus under tak hela kvällen och trots smattrande regn hade vi det så himla mysigt med kaffe, te och tända ljus. Min nervositet lade sig hur snabbt som helst och jag kunde verkligen njuta av att se deltagarna jobba på, utveckla idéerna på mina worksheets och testa egna, roliga varianter.

Att hitta sitt eget uttryck snarare än att försöka kopiera någon annars är ett så himla bra sätt att ta till för att släppa på prestationsångesten. Har du ingen att jämföra med är det självklart precis och exakt helt rätt!

workshop-bulletjournal-9

”Zig cartoonist mangaka” heter pennorna vi använde, i storlek 0.2

 

workshop-bulletjournal-4

Hur fint?

Vid halv tio ungefär satte jag mig på bussen hem. Fnissig och lycklig över att allt gått så bra. Bara en halvtimme senare fick jag ett så fint och personligt tack med världens bästa komplimanger. Om jag somnade gott den natten? Jepp!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!
8

16 Comments

 1. Svara

  Mia Bergvall

  18 augusti, 2017

  Låter fantastiskt kul! Grymt bra jobbat!

 2. Svara

  Karin

  18 augusti, 2017

  Wow! Jag drömmer ju om att du ska åka på en liten turné, och komma till Stockholm och köra workshop + tatuering. 😀 Tror att du har många bloggläsare som skulle vara intresserade. Eller – köra en helg i Skåne med workshop + tatuering, så att man kunde komma ner. ❤️

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 augusti, 2017

   Hade varit så kul! Hur tänker du med en helg i skåne? Ett tvådagars-event liksom? eller du enskild :D?

 3. Svara

  fredrikapavinden

  18 augusti, 2017

  Åh vad fint att läsa om Emilia! Hade såå gärna velat va med om det varit lite närmare och är inte ett dugg förvånad över att det gick lysande!

 4. Svara

  Christina

  18 augusti, 2017

  Så roligt! 🙂 Jag har börjat använda bujo-nycklarna i min arbetskalender för att komma in i tänket också. Så smidigt när det är mycket möten samt grejer att göra.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 augusti, 2017

   Ja smart! Till en början tyckte jag att de var jättekluriga att komma ihåg men nu tycker jag att de är briljanta 😉

 5. Svara

  Finurliga fröken

  18 augusti, 2017

  Gud så roligt! Hade så gärna varit med men det är alldeles för långt bort för att jag skulle kunna ta mig dit.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 augusti, 2017

   Jag förstår, hade varit roligt att ses!

 6. Svara

  Karin

  21 augusti, 2017

  Jag tänker mig en riktig Emilia-festival! 😀 Nämen kanske workshop på lördagen och möjlighet att boka tatueringstider på söndagen? Eller tvärtom.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   21 augusti, 2017

   Coolt! Jag placerar den tanken i tryggt förvar!

 7. Svara

  Mikaela

  21 augusti, 2017

  Gud vad kul! Du är grym, klart det gick bra <3

 8. Svara

  Stina | Stinas tillvaro

  24 augusti, 2017

  Wow! Sånt proffs du är <3 Och vilket vackert ställe!

 9. Svara

  Amanda

  30 december, 2017

  Åh, nu kommenterar jag jättesent men har först fått upp mina ögon för din blogg nu. Jobbar ju ibland på Atrium, och skulle tycka det vore så kul med en till sådan här workshop. Kanske nu i det nya året när många vill börja med en ny? Vet att jag skulle behöva lite hjälp med min haha…

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   30 december, 2017

   Haha, ja men så roligt! Ni får gärna höra av er via mail!

 10. Svara

  Angelica

  27 januari, 2018

  Hittade din blogg idag, workshop låter kul! Om du anordnar fler så är jag intresserad! Tar mig 40min att komma till jobbet i centrala Lund så nära o bra

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 januari, 2018

   Åh men typiskt! Jag som flyttar till Stockholm i mars 🙈

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: