Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 En söndag med farmor och farfar – Emilia Westerstrom En söndag med farmor och farfar – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Måndag igen alltså! För min del brukar måndagar inte vara speciellt annorlunda mot lördagar eller söndagar, jag brukar jobba på i samma lugna takt alla dagar i veckan, men denna måndag är lite annorlunda.

För det första är detta starten på veckan som ska ta oss till Mallorca och dessutom har helgen som gått varit mer helgig än på länge!

helg-farmor-farfar-10

Vi kom till skogen i precis rätt motljustid! Så fint!

Min helg i bilder

En av farfars miljontals duvor

I lördags bokade min mamma, min äldre syster och jag en vecka i New York i november och jag som under alla månader jag vetat om att resan ska bli av inte har varit det minsta peppad blev med ens den.mest.peppade! Vi åker iväg lagom till julskyltningen och förväntar oss en vecka med ögon stora som tefat och shoppingpåsar i drivor.

helg-farmor-farfar-4

Farfar <3

Och igår. Igår åkte Simon, Selma och jag hem till min farmor och farfar. De ska passa Selma under vår semestervecka i solen eftersom Selma aldrig varit hemma hos dem tidigare tänkte vi att hon skulle få ett litet studiebesök för att känna sig lite lugnare när det väl är dags.

helg-farmor-farfar-3

Tänk att vi har såhär fin natur och ändå sitter vi så ofta inomhus? Knäppt.

Vi blev bjudna på middag, kikade på frimärken och fick rota bland tavlor, böcker och foton på vinden. Med oss hem fick vi grymt referensmaterial till tatueringar och annan konst. Ni ska få se nån dag!

Framåt kvällen packade vi med oss en termos kaffe och åkte ut till Söderåsens nationalpark för en snabb titt på utsikten, lite skitsnack och några koppar av livets dryck! Fint!

helg-farmor-farfar-6-2

Alla på led! Farmor, farfar, Simon och Selma!

Efteråt fick vi skjuts hem och i baksätet somnade vi alla tre, totalt utslagna efter en heldag med farmor och farfar! Resten av kvällen låg vi i soffan och slötittade på teve och inte en enda gång lyfte jag skärmen på datorn- något som fick definiera helgen.

Men, vet ni vad det bästa med denna måndagen är? Att det är vardag och jobbdags såklart! Det bästa jobbet är det du inte behöver ta semester ifrån och när jag idag fick syn på detta; jag, nominerad till Stora Influencerpriset, fick jag ett bra kvitto på att det är just precis ett sådant jobb jag har!

Vi hörs imorgon hörrni! Då är det roligheter på gång här inne!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!
[dot_recommends]

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS