Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Monthly Makers September – Emilia Westerstrom Monthly Makers September – Emilia Westerstrom

Det är den femte september mina vänner, och den femte betyder temasläpp för Monthly Makers! Denna månad är det ingen mindre än jag som håller i tyglarna och temat jag fått äran att hålla i passar mig som handen i handsken!

I september ska vi skapa på tema inredning och precis som vanligt är det din egen tolkning av ordet som sätter gränserna för vad ditt bidrag ska bli.

En tavelvägg är inredning!

För mig är inredning allt du kan ta in i hemmet, allt du hittar i en inredningsbutik och allt ifrån väggar, golv och tak, till sängar, soffor och större möbler, och ända ner till den detaljnivå där vi hittar underklädesförvaring, kaffemått och prydnadssaker.

För mig är alltså inredning ett konkret ord, men ett brett tema. Ta tillfället i akt att uppdatera något gammalt, att fotografera din snyggaste hörna eller att göra en grym moodboard för dina drömmars hem.

…Kanske med en egenritad bild?

Passa på att höststäda och få din inredning att riktigt poppa, eller hitta ett enkelt sätt att stuva undan det du inte längre vill ska vara en del av din inredning. Vad betyder inredning för dig?

Vad inkluderar inredning för dig?

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Därför att det kan underlätta med ett inspirationsord att utgå ifrån, det är roligare att skapa i grupp och det är utvecklande att visa upp och ta del av andras alster och tankar. Du är med på de teman, förutsättningar och i den utsträckning du vill.

Så här går det till:

1. Skapa något på temat INREDNING och posta det i sociala medier (blogg, Instagram eller liknande). Du är fri att tolka temat hur du vill. Våra enda regler är att ditt bidrag ska vara gjort av dig själv, skapat samma månad som temat är aktuellt och att du skriver att du deltar i Monthly Makers utmaning. Länka till detta inlägg (@MonthlyMakers på Instagram) och tagga gärna #monthlymakers.

2. Håll utkik på min blogg den 20/9, när mitt bidrag dyker upp kommenterar du inlägget med en länk till ditt eget. Senast den 28/9 behöver jag ditt bidrag.

3. Jag sammanställer allt vi har gjort tillsammans den 30/9 och lämnar sen över värdskapet inför nästa månad.

Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på InstagramPinterestwebben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Vi som driver Monthly Makers 2017 är  Alicia,  Beatrice ,  Elsa,  Emilia,  Fredrika,  Jessica,  Johanna,  Julia,  Mikaela,  Ruth ,  Stina  och  Wilda.


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!
[dot_recommends]

15 Comments

 1. Svara

  Anna María

  5 september, 2017

  Kul tema! Jag ska försöka hinna vara med 🙂

 2. Svara

  fredrikapavinden

  5 september, 2017

  Åh peppen på det här temat! Och såå inspirerande presentation! Jag håller verkligen med i vad du skriver! Inredning är ju sååå brett och de finns så mycket roliga saker en an hitta på!

 3. Svara

  Alicia Sivert

  5 september, 2017

  Känns som att det här temat är i helt rätt händer! Så inspirerande bilder med den svartvita och rostiga färgskalan. Har lite panik för vad jag ska göra och hur och med vad, men det känns som en spännande utmaning! Är himla inspirerad att sätta igång och prova min första idé…!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 september, 2017

   I feel you! Och tack! <3

 4. Svara

  Linnéa

  5 september, 2017

  Vilket kul tema! Får se om jag lyckas få ihop något innan flytten 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 september, 2017

   En flytt är ju perfekt till temat! Kul!

 5. Svara

  juliaglasberg

  7 september, 2017

  Så kul med nytt tema! Har dock svårt att bestämma mej för vad jag ska hitta på :O

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   7 september, 2017

   Jag med, haha! Men det kommer!

 6. Svara

  Wilda

  9 september, 2017

  Spännande ska det bli! Fint presenterat hörru! <3

 7. Svara

  Liselotte

  9 september, 2017

  Fin och inspirerande presentation. Jag har just nu många inredningsidéer inför hösten. Jag ska göra om lite i vårt tv-rum; sy nya kuddar och klä om en stol. Jag har bestämt vilket tyg det ska bli. Jag får ta och köpa det så jag hinner vara med den här månaden. Annars har jag redan gjort en inredning med nya blommor och nygamla möbler som jag gjorde ett inlägg om på min blogg förra fredagen, 1/9.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 september, 2017

   Spännande! Ser fram emot ditt bidrag!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS