Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Hemma från Mallorca, Cala Millor – Emilia Westerstrom Hemma från Mallorca, Cala Millor – Emilia Westerstrom
Cala Millor Mallorca

Vi är hemma igen efter en vecka på Mallorca, Cala Millor! Hej! Hur är det med er?
Jag hade en tanke till en början om att jag skulle blogga från balkongen om mornarna, redan innan luften blivit för varm, men, det gick som ni vet inte riktigt som planerat. Som jag nämnde tidigare hade kamerabatteriet på min Canon gått från hundra till kaputt under ditresan och redan där försvårades den bloggrutin jag planerat in och som körsbäret på toppen klarade hotellets internet knappt av att skicka iväg ett mail. Ni förstår ju.

Mallorca Cala Millor

Det är så faschinerande hur allting är stort och ljust. En total kontrast mot vårt Lund!

Vi landade på lördagskvällen och efter lite tårar och uppgivenhet lyckades vi ta oss rakt över ön, från Cala Millor till Palma, för att köpa ett nytt batteri till mig. Vi hittade en pålitlig butik och med det nya batteriet i handen blev jag så lycklig att jag i ren segerdans tappade taget om mobilen och kastade den rakt i backen. Vore det inte snyggt om den gick sönder? Haha! Den klarade sig, mitt mobilskal är hårdare än pansar.

Marknad Mallorca Cala Millor

Väskor och åter väskor fanns lite överallt, här på marknad!

Vi fick ihop ett gäng väldigt varierande dagar med allt från strandhäng till bergsvandring till storm och översvämmade gator och trots att vi haft en fin vecka är jag så glad över att vara hemma. Alldeles strax kommer farmor och farfar och lämnar Selma som haft en vecka på landet, jag har saknat henne så det gjort ont. På riktigt alltså. Den lilla, lilla tjejen.

Strand Cala Millor Mallorca

<3

Jag tänkte att ni ska få ser mer bilder från resan en annan dag, vad tror ni om det? Tycker ni om när jag blandar upp med lite vardagsgrejer och bilder från vad som händer i mitt liv? Hatar ni det så skippar jag såklart, men om inte så hann jag faktiskt ta en del foton under dagarna med fungerande kamerabatteri.

Vi kom hem vid två igår natt så efter chockvattning av mina växter som inte fått någon barnvakt (jeeez vad är jag för en människa?) hoppade jag rakt i säng. Nu väntar väskan på att bli uppackad och kylen vill bli påfylld. Det blir en sån dag idag!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!
[dot_recommends]

3 Comments

 1. Svara

  Emmi - explorista.se

  18 september, 2017

  Åhh, i Cala Millor bodde jag när jag jobbade som reseledare, ser fram emot lite bilder!

 2. Svara

  Wilda

  21 september, 2017

  Ser fram emot bilder! Och åh herregud tur att mobilen höll :p

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   21 september, 2017

   det kommer, var så säker!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS