Köpt på mallis – Röd karneol

18 september, 2017 6 Comments

Shopping på Mallorca tänker ni, är det verkligen något att ha mer än billiga märkeskopior, saronger och souvenirmuggar? Ja! Säger jag då. Titta bara!

Efter att Simon och jag vandrat längs kusten till grannstaden tog vi bussen hem. Från början hade vi tänkt spendera dagen på en marknad men efter att ha läst att de förutom kläder, väskor, frukt och grönsaker även sålde grisar för slakt, höns i små burar och hopbundna lamm bestämde vi oss för att ge upp hoppet om Mallorcas marknader. Djurplågeri är inte riktigt vad vi var ute efter.

Men. Från bussens andra våning där vi satt kunde vi på hemvägen se skymten av en liten, liten marknad och snabbare än blixten kastade vi oss av på nästa stopp.

mallorca-ring-3

Kreativiet, mod och styrka, passande? Kanske! 

Ringen behövde jag så fort jag såg den. Den fanns i blått, rött, rosa och lila och jag velade länge. Rosenkvarts gör något med mig men den här orangeröda skrek högre. En snabb googling berättade att röd karneol vad kreativiteten, modet och styrkans sten och tja. Jag tackar inte nej till något av dem och jag älskar min nya ring!

Annars då? Måndag alltså. Sverige välkomnade mig med en enorm förkylning och efter en veckas vila fick jag dubbelt så ont i både rygg och fingrar efter några timmars tatuerande, men veckan i övrigt ser jag fram emot. På onsdag till exempel, då visar jag vad jag knåpat ihop till månadens Monthly Makers! Det hänger ni väl med på?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!
2

6 Comments

 1. Svara

  Clara, Bossbloggen

  18 september, 2017

  Är inte jäteförtjust i rosa ju men rosenkvarts har varit min sten sedan barnsben. Den här var ju superläcker med dock! Bra kap 😃👍

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   18 september, 2017

   haha vad är det med rosenkvarts? 😀

 2. Svara

  LisaMarie

  18 september, 2017

  Oj vad flott! Förstår verkligen att du föll för den. Ser lite sagoaktig ut liksom 🙂

 3. Svara

  Sandra Nicole - Modedesigner i Paris

  19 september, 2017

  Så fin!! Den ser verkligen ut att ha magiska egenskaper 🙂

 4. Svara

  Hanna

  19 september, 2017

  Vilken vacker ring!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   20 september, 2017

   Visst är den! Tack!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: