Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Ny lugg, ny tatuering! – Emilia Westerstrom Ny lugg, ny tatuering! – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Jag ska alldeles strax springa till tåget för att ha gott om tid på mig att hitta till Svenska mässan där mina 15 minutes of fame kommer spenderas, checka in på rummet och hinna kika omkring lite innan skönhetssömnen får ta plats, men innan dess tänkte jag att vi skulle kika lite på…mig! Jo, för här blåser förändringens vindar och bakom kulisserna har jag både klippt ännu mer lugg och skaffat ännu fler tatueringar och jag är så nöjd.

Tatueringen gjorde Simon på mig i söndags och jag är så stolt och nöjd över att den ä.n.t.l.i.g.e.n är på plats. En blomsterkvist på det här viset har jag velat ha i säkert åtta år, sedan jag såg det på Killercolours- Viola som idag bloggar om smink och skönhet på Rodeo. Viola har två grenar, korsade i färg, men eftersom jag inte vill ha färgglada tatueringar och redan har min text längs andra nyckelbenet fick det bli en annan variant, en minst lika fin sådan, om ni frågar mig! Senare är tanken troligen att sätta någon form av fjäril i mitten och på något vis försöka väva ihop och ge lite jämvikt åt bröstet, vi får se.

Om det gjorde ont? Alltså let me tell you this; av alla mina trettio-någonting tatueringar är detta den absolut minst smärtsamma! Och här har jag gått och skjutit upp i åtta år på grund av rädsla inför hur hemskt det skulle vara. Jag tog till mig av alla de tips jag vanligtvis ger mina kunder och allt gick tre meter över förväntan. Tjoho!

Än så länge får ni nöja er med bilder ur fokus. En lite skorpig, nysmord tatuering är inte photogenique direkt.

Luggen då? Nja, det är inte en lika romantisk historia. Jag kapade en bit redan innan vi åkte på semester och det såg fint ut med frisörens styling eller med håret uppsatt och de korta slingorna omsorgsfullt neddragna, men sen tog det stopp. Luggen, som sett så bra ut i frisörstolen syntes inte alls när jag själv försökte styla håret och i ren desperation… Ja, jag tror ni vet vad som kommer här näst. Jag plockade fram saxen jag brukar klippa Selma med och gick rakt in i fluffigt otvättat hår. Resultatet blev sådär och efter gårdagens frukost ringde jag i panik för snabbaste tid att få bukt på mitt verk. Tjejen jag kom till fixade till det på fem minuter och jag kunde andas ut. Vad tror ni om den? Hiss?

Förresten! Glöm inte att imorgon är sista dagen för att lämna in länk till ert Monthly Makers-bidrag! Det gör ni snabbt och lätt HÄR!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook ochBloglovin’! Tack! 

[dot_recommends]

11 Comments

 1. Svara

  Rebecca

  27 september, 2017

  Så sjukt snyggt ju!!! Både och.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 september, 2017

   Tack!! ❤️

 2. Svara

  Jessica

  27 september, 2017

  Alltså Emilia du är FÖÖR COOOOOOOL. Älskar både tatuering och lugg!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 september, 2017

   Haha tack Jessica!!! Jag älskar också båda två, haha!

 3. Svara

  kajsagoransson

  27 september, 2017

  SJUKT snyggt, och din hårfärg är helt amaze!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 september, 2017

   Tack! Så roligt att så många verkar tycka det, den är egentligen ett resultat av en urtvättad toning mest, haha!

 4. Svara

  Jenn - forever abroad

  28 september, 2017

  Säger absolut HISS och att du är så sjukt snygg! Så himla fotosnygg också, fantastiska bilder!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   28 september, 2017

   Haha fotosnygg! Tack!??

 5. Svara

  angelica

  29 september, 2017

  såå fint, både luggen och nya tattoon!

 6. Svara

  Wilda

  2 oktober, 2017

  Så jäkla snygg!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 oktober, 2017

   ❤️

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS