Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Monthly Makers Inredning – Era bidrag! – Emilia Westerstrom Monthly Makers Inredning – Era bidrag! – Emilia Westerstrom

Tiden är kommen! Det är dags att sammanfatta era bidrag på tema Inredning i vad jag gissar kommer bli min bloggs längsta inlägg so far! Ni har varit så himla grymma och lyckats skapa så mycket fantastiskt i så många olika medier och tekniker! Vi dyker direkt in, det låter väl bra? Ovan ser ni en av alla fina foton på Sarahs höstgirlang!

mm-samling-4

En gemensam nämnare hos många bidrag är foto! Ovan har Julia byggt en tavelhylla, en till Julia som hakade på tavel-grejen är Görnågotnu som skapade en poster- ramWilda arrangerade sina foton i ett fint natur-spindelnät!

mm-samling-1

Tess skapade tre bidrag till temat, en babyfilt, en ytterkruka och en broderad skylt! Tina gjorde denna härliga väv i supermånga olika roliga tekniker, snyggt!!

mm-samling-6

Bea droppmålade terakottakrukor och Mikaela skrev ett superfint inlägg om hur inredning påverkar henne.

mm-samling-8

Johanna målade om en spegel med förvaring, Erika gjorde en kruka med gamla mynt, Tina skapade en skylt i betong och Ampeln för fyra som Florafaunafrukt gjort, är den inte imponerande? Katarina målade sitt köksbord i en alldeles fantastisk, mjuk kulör och Eva Linnea tolkade temat i växtlighet och visade upp hur hon inrett med både grönska och lökar hemma hos sig! Jag älskar idén om att använda sig av det befintliga och användbara i sin inredning.  Den omklädda arbetsstolen kommer från Mitt Hem Är Min Borg.

diy-lampa-4

Johannas fina lampa har ni redan sett på min Instagram, jag älskar den!

mm-samling-3

Även Rebecca inspirerades av tavelkonst och gjorde en planch, Lotta hittade en prylhylla second hand och uppdaterade med härliga, poppiga färger, Alexandra broderade på sitt örngott och de svartvita kuddfodralen har Mejra sytt av potatistryckt tyg!

_MG_6474_dubbel

Lopplisa gjorde något så enkelt och effektfullt som att tejpa upp hundkex på väggen och Linda inredde med kryddhyllor!
mm-samling-2

Jaquline var en av dem som kopplade inredning till växter och gjorde en ytterkruka av filt och jutesnöre! Camilla sydde ett hjärta och Helén gjorde doftpåsarAnki fick ihop en stämningsgivande ljusboll!

Lena gjorde en fyndig stumpljusstake och Emilia målade ett gäng helt fantastiska målningar!

 

mm-samling-12

Lena uppdaterade en pappkartong med hjälp av en bit tyg, Lena lät en fin retrohatt bli lampskärm och Bjorgnin tog med oss i skapandeprocessen av en moodboard!
mm-samling-10

Maria skapade en spegel att ha ovanför sängen,  Annika tog steget in i Monthly Makers med en lampa gjord utav en gammal telefonSandra, som dirver Kreativsommeditation, sydde de fina kuddarna med broderier. Linda gjorde Monthly Makers- debut med sin renoverade sekretär, Katarina tog med oss in i sitt hem och berättade om hur hon tänker kring inredning, och Ida byggde ett supersmart blombord!
mm-samling-11

Stina uppdaterade en lampskärmKarin gjorde ett Ikea-hack och utökade förvaringsmöjligheterna i sin inredning och Stella målade om en byrå!

 

36468895494_f707e3ed19_c

Fredrika byggde en hylla till sitt fönster för att kunna få plats med fler växter!

Malin fick ihop hela 6 stycken bidrag, tjoho! Silje gjorde en väggbonad av de där mjuka glasbitarna man hittar på stranden, Kreativimera skapade en lampa till uteplatsen och Linnéa ritade upp blomster till en akvarell!

Alicia gjorde en illustration av sin utsikt i vardagsrummet!

Diagnoskreativ bekräftade sitt namn med dessa helt supergrymma ljuslyktorna med makramédekor!

mm-samling-9

De supersöta terracottakrukorna skapade KamillaEtt terrarium i glasflaska blev Florafaunafrukts andra bidrag till tema Inredning! Petra använde, liksom jag, zpagettigarn och gjorde en fantastisk ram! Skaparlusta rustade upp gamla stolar och gjorde dem riktigt lyxiga!

Ann-Charlotte på TheCraftLab gjorde sina vita kaffekoppar tusen gånger mer personliga med små illustrationer!

mm-samling-7

Jessica skapade inredningsinspirerade kollage! Från Mary Sane kommer den söta nåldynan i kopp, Anni bjuder på en helt grym renovering av en utflugen sons gamla rum och Fanny fick även hon till snygga kuddar till temat!

Alexandra gjorde en höstkrans!

mm-inredning2

Och sist ut- Stinas superfina inramade gröna blad!

Tuusen tack för ert fina fina engagemang allihop! Mitt bidrag hittar ni HÄR!


Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på InstagramPinterestwebben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Vi som driver Monthly Makers 2017 är  Alicia,  Beatrice ,  Elsa,  Emilia,  Fredrika,  Jessica,  Johanna,  Julia,  Mikaela,  Ruth ,  Stina  och  Wilda.


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook ochBloglovin’! Tack! 

[dot_recommends]

9 Comments

 1. Svara

  Wilda

  1 oktober, 2017

  Åh vilket fint sammanställt inlägg. Gillar att din personliga prägel på det lyser igenom så fint <3 Tack för ett starkt och inspirerande värdskap. Du är så bra på att vara ödmjuk och proffsig på samma gång.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 oktober, 2017

   Men hallå!! så fint sagt<3

 2. Svara

  Liselotte

  5 oktober, 2017

  Vad mycket fint ni har gjort. Jag tänkte lämna ett bidrag men jag blev tyvärr inte klar i tid. Jag blev klar i dag med nytt tyg på en stol och matchande kuddar.

 3. Svara

  Mary Sane

  9 oktober, 2017

  Så himla göttigt och inspirerande!

 4. Svara

  kopavia

  20 juli, 2018

  Vilka magnifika dekoridéer i inredningen!.. För mig är detta en stor inspiration i kreativ sökning 🙂 Tack!!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS