3 växtrelaterade DIY’s att göra i helgen

6 oktober, 2017 0 Comments

Foto ovan: Homey Oh My.com 

Hej gänget! Fredag! Igen! Snudd på varje gång en vecka lider mot sitt slut slår mig tanken av hur fruktansvärt snabbt tiden går, och att den bara ska swisha iväg snabbare ju äldre en blir, oh, don’t get me started! Hur ska det kunna gå? Snabbare? Jag kommer inte hinna med!

Jag är faktiskt ledig i helgen, något som den senaste tiden blivit hemskt ovanligt! Jag kommer mest troligt få ihop både ett och två DIY’s, och om ni också är sugna på att skapa har jag plockat ihop tre olika projekt, i olika svårighetsgrad, för er att inspireras av! Extra bonus är att de alla är växtrelaterade, bara det!

DIY Jade Pumpkins

(foto ovan) 
Att måla och dekorera pumpor måste vara det mest populära att pyssla med såhär års? Jag ser tidigare och tidigare varje år hur pumporna plockas fram, som höstdekoration, eller som ett trendigare halloween-pynt. Jag har själv aldrig riktigt pyntat med pumpor, men jag har en envis svaghet för den jade-gröna färgen ovan och tjaaa, jag kanske kommer överväga att testa!

En av Annelies moodboards, från februari! Foto: Annelie / Blomsterochbakverk.se

Moodboards från trädgården

Minns ni att jag testade att göra en flat lay av olika sorters frukt för ett tag sedan? Annelie gör det varje månad, hon plockar in växtlighet från sin trädgård och arrangerar i superfina moodboards. Bara biten att gå ut och plocka från marken känns så himla befriande och vilka bilder sen? Jag häpnas varje gång Anneli lägger upp nya bilder på sina moodboards och jag är definitivt sugen på att testa åter igen!

Visst är det kul att tänka på att till och med torra gamla vinterlöv kan bli fina i rätt sällskap?

Floral backdrop, för fotografering, eller bara för att det är fint! Foto: Lovelyindeed.com

DIY Floral Backdrop

Vill man köra på en lite mer permanent variant än moodboardsen ovan är denna blommiga backdropen definitivt något att ha i åtanke! Plast- och tygblommor på en håltavla funkar dels som ett konstverk men även som en rolig fotovägg på bröllop, events eller vilken annan tillställning som helst! En sak  jag verkligen gillar med just denna varianten är den assymetriska formen som gör det hela ännu mer spännande, dessutom låter det hålen i pegboarden bli en del av det fina, smart va?

Ha en fin helg nu allihop! Det tänker jag ha!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook ochBloglovin’! Tack! 

2

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: