Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Tapet i vardagsrummet – Emilia Westerstrom Tapet i vardagsrummet – Emilia Westerstrom

Inlägget sker i reklamsamarbete med Rebel Walls

Rosa. Brukar ni tänka på rosa? Inte jag heller. Inte sedan den där förmiddagen på min semester, när kaffet hunnit svalna för länge sen, när jag rensade inkorgen och ännu ett mejl plötsligt trillade in. Sedan dess har det varit allt jag tänkt på.

Rosa, som det där barnprogrammet med tjejen som ville bli popstjärna, som bullterriern i boken pappa brukade läsa, som färgen jag ville klä mig i i närheten av min mamma, men aldrig kring min systers äldre vänner. Det är en märklig färg, rosa. Så laddad och svår.

Rebel Walls Dusty Pink

Såhär ser vår vardagsrumsvägg ut utan tapet! Resten av fotot är väl en sanning med modifikation, en hel del stök bör tilläggas för rättvis bild av verkligheten, men det vet ni ju redan!

Rebel Walls Painted Panels

Med tapeten Painted Panels blir vår vägg såhär modig! Bilden är ett montage gjort från mitt foto av Rebel Walls.

Personligen använder jag sällan rosa, bortsett från ett, eller kanske två undantag. Kanske för att rosa inte går speciellt bra ihop med svart bläck-stänk, men främst på grund av allt det svåra. Ni vet hur man inte ska ha rosa med rött eller orange? Hur man gärna blir lite 2007- emo med rosa och svart? Hur en kall hudton passar med en specifik rosa nyans, hur en varm hudton passar annorlunda och hur en rosa hudton aldrig någonsin ska klä sig i just rosa? Sådana svårigheter. Jag fick en rosa pläd i julklapp förra året och blev överlycklig, att rosa skulle vara en trendfärg 2017 hade jag koll på och kanske, kanske skulle det svåra försvinna. Jag planerade att inreda hela vardagsrummet med rosa som enda egentliga färg men fegade ur.

Rebel Walls Dusty Pink

Jag fick hem prover av alla tapeter i kollektionen och gjorde en flatlay! Alltså, ser ni bakgrunden? Den övre tapeten är ”min”, Painted Panels!

Mejlet den där morgonen på semestern handlade om tapet. I oktober släppte Rebel Walls en samling rosa tapeter Dutsy Pink heter kollektionen och jag fick frågan om jag ville få en vägg testtapetserad. Min hjärna gick på högvarv. Rosa rosa rosa rosa. Skulle jag kunna stå för en rosa inredning? Jag som mesta dels har neutrala svart och vitt, med naturmaterial och gröna växter. Klart jag kan!

Rosa behöver inte alls vara mesigt, det kan vara friskt och krispigt. Nytt, peppigt och inspirerande. Som i håret på Idol- Elina 2005, The Career Girl Daily, eller Harry Styles i The Today Show. 

Rebel Walls nya rosa kollektion heter Dusty Pink och tapeten jag valde kallas Painted Panels. Den passar superfint med vår takhöjd och våra breda golvlister och är trehundra gånger mer Katy Perry än Emilia 1998, eller vad tycker ni?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack! 

[dot_recommends]

13 Comments

 1. Svara

  Christin - Midis

  9 oktober, 2017

  VA BRA DET BLEV! Och din flaylay!!! 10 av 10! Väldigt roligt att få se dom andra tapeterna, man har ju – som du skriver – gott med rosa i huvudet nu (även fast jag alltid gör det) Hehe. Kram!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   9 oktober, 2017

   Men tack❤️❤️❤️

 2. Svara

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

  9 oktober, 2017

  Rosa är ju bästa färgen!

 3. Svara

  Jenn - forever abroad

  9 oktober, 2017

  Tycker tapeterna ser superfina ut. Men förstår dina tankar kring rosa. Jag har svårt för stark rosa + svart, och här i Finland känns det som om det är något de verkligen gillar – tycker mig se det överallt i loggor och så.

  Men hallå, har ni/ska ni tapetsera väggen? Som jag förstod det är bilden bara ett montage?? Vad händer nu??? 😉

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   9 oktober, 2017

   Eller hur! Cerise + svart är ingen hit hos mig heller!

   Ang tapeten har vi inte bestämt oss än! Detta är ett montage! Vi är i valet och kvalet om vi kanske kommer lämna denna lägenheten ett tag och i så fall lägger vi ingen energi på det just nu, hehe! (OBS hemlis, mina föräldrar kommer svimma isf)

 4. Svara

  Katarina Hörnberg

  9 oktober, 2017

  Väldigt fint, annorlunda och vågat! Kul med förändring hemma! ???

 5. Svara

  Micke

  9 oktober, 2017

  Asså man kan inte skriva så utan att berätta för pappa först! Så är det bara!
  Mvh pappsen ❤

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   9 oktober, 2017

   Haha nej!! Läser du min blogg?? ?❤️❤️

   • Svara

    Micke

    10 oktober, 2017

    Såklart! Annars får jag ju inte reda på om du lever! ?

 6. Svara

  Wilda

  19 oktober, 2017

  Otroligt fint och du är så himla bra på att göra flatlays och inreda att jag tappar hakan!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 oktober, 2017

   Åh tack! Bakom kulisserna tog jag om bilderna tre gånger för att jag skulle bli nöjd, så inte är jag något geni inte, jag är bara dålig på att nöja mig 😉

   • Svara

    Wilda

    19 oktober, 2017

    Jag tror inte att du förstår hur bra du är.

    • Svara

     Emilia Westerstrom

     19 oktober, 2017

     <3

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS