Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Jag har målat! En fjärilstjej! – Emilia Westerstrom Jag har målat! En fjärilstjej! – Emilia Westerstrom

Vet ni vad jag har gjort? Jag har målat! Herregud så länge sen det var! Tidigare, när jag bodde hemhemma målade eller ritade jag nästan varje kväll, men sedan det liksom blev mitt jobb att ”rita” åt andra har mitt eget fått sättas åt sidan.

Som ni säkert redan läst er till är min dator inne på reparation och utan dator och möjligheten att blogga hemifrån blev min fritid plötsligt enorm. Jag vet knappt vad jag ska göra med den? Stressa över att jag inte får saker gjorda? Nej, jag försöker att inte dras ner av saker jag inte kan påverka, och med tiden jag får över plockar jag hemma, umgås med Simon och målar! Så skönt!

Kopparna för tatueringsbläck kom perfekt till användning! De rymmer tillräckligt mycket för att kunna doppa spetsen, men tillräckligt lite för att en ska bli ruinerad om färgen råkar glömmas och torka!

Bilden är inspirerad av ett klassiskt tatueringsmotiv och sedan ändrat efter min egna stil och vad jag hade lust att skapa. Nästa gång jag glömmer bort det fina och terapeutiska med att sitta och småpeta och måla sådär bara för mig själv kan ni väl påminna mig? Detta är ju varför!

Har ni målat något på senaste?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack! 

[dot_recommends]

9 Comments

 1. Svara

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

  10 oktober, 2017

  Så fin

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 oktober, 2017

   Tack Joanna!

 2. Svara

  Linnéa

  10 oktober, 2017

  Vad vacker! Vad har du målat med för typ av färg? ?
  Förra veckan påbörjade jag att färglägga mitt bidrag till förra månadens monthly makers ?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 oktober, 2017

   Tack! Så kul!! Detta är flytande akryl!

 3. Svara

  annika

  10 oktober, 2017

  verkligen vacker! Har också kommit in i ett tecknar-stim just nu, det är verkligen bra för själen…

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 oktober, 2017

   Visst är det! Verkligen terapi!

 4. Svara

  Amanda Hede

  10 oktober, 2017

  Åh vad fint det blev!

 5. Svara

  Felicia

  11 oktober, 2017

  gud vad fint

 6. Svara

  Wilda

  15 oktober, 2017

  Så otroligt vackert Emilia!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS