Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Helgen i bilder – en tur till Stockholm och Stora Influencerpriset – Emilia Westerstrom Helgen i bilder – en tur till Stockholm och Stora Influencerpriset – Emilia Westerstrom
Haymarket

Ola! Hej! Välkomna till min Stockholmshelg sammanfattad i sju mer eller mindre beskrivande bilder!

Jag har ju tjatat ett tag nu om att jag och Simon förberett oss inför galan kring priset där jag var nominerad i kategorin årets nykomling och i fredags var tiden alltså kommen. Vi satte oss på tåget upp mot huvudstaden redan klockan kvart över sex, sov obekvämt i sätena och rullade in på plats strax efter elva. Att åka tåg är aldrig någon hit för mig, men kan jag somna är jag nöjd!

Incheckningen på det fyrstjärniga hotellet vi skulle befinna oss på var först vid femton, så vi gjorde en bloggklassiker och satte oss på Gretas på Haymarket (bilden ovan) och drack havrefluffiga kaffe latte!

Foto: Maria Wideman
Jag gick på galan med min supersnygga Simon, men eftersom han inte blev nöjd med bilden på mig och honom får ni njuta av mig och Linda i stället!

Galan drog igång vid sju och innan dess hade vi hunnit slappa i kingsize kontinentalsäng, käka vegoburgare och piffa till oss från topp till tå. Vi minglade ett tag innan prisutdelningen startade och äntligen fick jag träffa mina fina kollegor igen! Kul!
Tyvärr vann jag inte min kategori, men skillnaden på vinnarnas dryga 800.000 Instagramföljare mot mina 1000 talade lite sitt tydliga språk. Upp på hästen igen, eller hur?

Efter ytterligare mingel, bubbel och intressant snack stupade vi i sängen igen, trötta, nöjda och glada.

Det här taket? Vi svimmade båda två, Simon och jag!

På lördagen släpade vi oss upp till stor frukostbuffé och jag hann prata lite extra med bland annat Clara och Jennifer innan Simon och jag plockade ihop våra ägodelar och begav oss till både ett och två museum! Stopp nummer ett var Sjöhistoriska!

Vi studerade målningarna ett bra tag, gissade teknik och funderade över hur sjutton en får till så tunna linjer

Hela sjömanslivet är väldigt centralt i den nordiska tatueringshistorien och av den anledningen kändes det som ett kul val bland alla Stockholms museum, dessutom ääälskar Simon barock, och det fanns det mycket av!

Vi kikade runt en stund, åt lasagne och spillde kaffe över halva golvet innan vi for vidare! Museum nummer två var Historiska museet och vi fick ångra oss lite att vi inte gick dit från första början, det fanns så himla mycket att se och vi hann tyvärr inte med allt innan det blev dags för hemfärd.

Utställningen Tro, hopp och kärlek ville vi så gärna se. Den innehöll massvis av bilder och information kring tatueringarna som uppkom hos sjömännen i början på nittonhundratalet. Tyvärr kom vi tre år för sent, haha!

Jag såg ut som en äkta kulturkritiker i svart, tight polo, loafers och glasögon. Egentligen har jag noll koll.

Tjugo över sex (på kvällen denna gången) satte vi oss åter på tåget, med varsitt choklad, hörlurar och ömma fötter och ryggar blev det en befrielse att sätta sig ner. Idag däremot, idag vaknade jag med ännu mer ryggsmärtor, och en mindre dos nackspärr som grädden på moset! Att försöka ligga ner i en stol i fem timmar är kanske inte optimalt.

Från historiska museet där vi tog oss igenom sveriges historia på en timma!

Idag har vi inte rört oss många meter. Från sängen till soffan till duschen och tillbaka till soffan igen, ungefär så. Så skönt!! Hur har ni haft det i helgen?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack! 

[dot_recommends]

4 Comments

 1. Svara

  annika

  17 oktober, 2017

  så himla fin du är! Både på gala och museum!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   18 oktober, 2017

   Åh, tack <3

 2. Svara

  Jessica

  18 oktober, 2017

  Vad fin du var på galan! Så fin klänning och läppfärg!! Heja!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   18 oktober, 2017

   Tack! Jag gjorde mitt bästa att matcha med Simon som rockade vinröd, rutig kostym!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS