Halloween DIY: Pumpa med stjärnor

25 oktober, 2017 2 Comments

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er! Själv är jag helt fruktansvärt trött och hängig, det verkar visst gå på rutin numera och jag hoppas så innerligt att det inte håller i sig speciellt länge till, en hel höst i denna stämningen klarar jag inte av, jag vet inte hur det skulle gå till.

I en viss mån tror jag på att stryka sig själv lite medhårs och tillåta sig själv att vara ynklig i sådana här perioder, krypa ner i soffan under dubbla täcken, äta tvåhundragrams marabous och slötitta på teverepriser. Till en viss gräns känns det viktigt att ge sig själv den pausen, men det är en hårfin gräns innan en trillar över kanten och rakt ner i spiralen av svärta som gärna kommer såhär års.

Vi försöker ta vara på de små glimtarna av finheter som även de hör hösten till – myser gör vi alldeles extra just nu. Vi kokar te med honung och tar ner täckena till soffan var och varannan kväll. Och så tänder vi ljus. Massvis av ljus.

Halloween DIY, pumpa med stjärnor

Jag funderade ett tag på att måla pumpan vit efter att stjärnorna stansats ut, men kom fram till att en höstfärg inte dödar – det blir snarare varmt och ombonat!

Jag kommer inte gå på någon halloweentillställning i år och jag tvivlar på att några barn orkar gå fem trappor upp till oss för att knacka bus eller godis, men för värmeljusens skull halloweenpyntar jag lite ändå här hemma.

Idén till denna pumpan har jag sett flera gånger på Pinterest men det var inte förrän jag hittade Evelinas inlägg jag bestämde mig för att göra en egen. Jag älskar den! Att använda pepparkaksformar och stjärnor känns som ett roligt förstadie till julpysslet och med brinnande låga inuti sprider pumpan ett så varmt och mjukt ljus, två i ett!

Beskrivning på hur du gör en pumpa med stjärnformar hittar ni hos KarinEvelina HÄR!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack! 

3

2 Comments

 1. Svara

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

  26 oktober, 2017

  Så fin

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   26 oktober, 2017

   tack Joanna!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: