Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 En lägesuppdatering, om fotografering och tatuering – Emilia Westerstrom En lägesuppdatering, om fotografering och tatuering – Emilia Westerstrom

Om drygt en vecka fyller min blogg här ett år. Den 2 november 2016 publicerades mitt första inlägg här. Det har varit ett fint år, och det har gått snabbt! Inte en enda gång har jag tröttnat på bloggandet, tvärt om har jag bara velat ha mer. Utveckla och ta mig framåt.

Jag har gått från slentrianmässig uppdatering om vad som faller mig in, till strukturerad (nåja..) planering av mitt skapande, fotande, skrivande och publicerande. Jag ser bloggen som en del av mitt arbete och lägger för tillfället mer energi på den, än på mitt inkomstgenererande tatueringsjobb. Vår lägenhet är kaos. Jag har material överallt, färger, tyger, garn, leror och verktyg. På alla bord, bänkar och öppna ytor, på golvet och i sängen.

Jag har publicerat 222 inlägg varav 78 stycken handlar om DIY, en del handlar om tatueringar och en del om inredning, och så kommer inläggen om mig själv någonstans där mitt i.

Då och då, i perioder, visar jag er min helg i bilder eller andra liknande inlägg, men jag vill ge mer! Jag tycker att vi ska lära känna varandra ännu lite närmre här, att ni ska få lära känna mig lika mycket som mitt skapande, är ni med?

Idag ger jag er en lägesuppdatering om vad som händer här hemma hos mig, och har ni andra önskemål kring vad ni skulle vilja läsa om mig vill jag såklart att ni direkt på momangen skickar iväg en kommentar!

Foto: Maja Lindberg / @Majas.foto

Fotografering med Maja

I helgen träffade jag Maja och My för en fotografering. My är nyutbildad makeup- artist och vi sågs över en kaffe en gång i somras. Tyvärr är jag alldeles värdelös på att vårda mina kontakter och vänskaper så trots ett givet ”det här får vi göra igen” stannade vi som Instagramvänner.

Via Mys Instagramkonto hittade jag till Maja. Maja och jag har tydligen setts förut, hos tatueraren jag jobbade med till en början. Vi kommer från små hålor en mil ifrån varandra och är i ungefär samma ålder alla tre.

Några internetmeningar byttes, ytterligare en kopp kaffe blev drucken och vid tolv i söndags stod vi tillsammans hemma i min lägenhet för att göra sånt vi är bra på och skapa content och portfoliomaterial. Vi fick till så himla fina bilder (tjejerna är grymma!) och på köpet fick jag en insikt i hur jag ser ut som två olika människor rakt framifrån jämfört med i profil, märkligt?

Engelska på jobbet och små, små buketter

Jobbet då? Tatueringsjobbet alltså. Ni som följer mitt tatueringskonto på Instagram har troligen inte kunnat undgå hur mitt feed ganska snabbt formats till ett mönster av armar och blombuketter.

För ett tag sedan skrev jag ett blogginlägg om trendiga tatueringar och ganska snart där efter blev jag en ofrivillig (men glad såklart!) trendtatuerare. De små blombuketterna har under hösten blivit lite av mitt signum och jag älskar dem!

I övrigt har vi en hel del gästtatuerare i studion och mer ofta än sällan pratas det engelska. Jag hatar att prata engelska, men gillar att träffa likasinnade och höra deras historia och syn på yrket. Dessutom har jag börjat få en del engelsktalande kunder, från utlandet på resande fot, men även utbytesstudenter och annat universitetsfolk, att vänja sig vid engelska är kanske på tiden!

 

Foto: Maja Lindberg / @Majas.foto

Idag har jag två kunder, och ett DIY-projekt att färdigställa och imorgon, då är jag helt ledig! Jag håller på med en ganska intensiv serie syrabehandligar på Electa för att få bukt på min hy, och kommer börja min dag där. Efteråt gör jag ingenting tills på kvällen då Simons bror fyller 20 och ska firas med tapas, och det ska bli så himla skönt! Det känns som att jag omöjligt kan vara ledig nog just nu. Känner ni också så?

Ha en fin dag hörni, och som sagt, har ni önskeinlägg eller önsketeman? Tell me!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ ochFacebook för mer updates!

[dot_recommends]

12 Comments

 1. Svara

  annika

  26 oktober, 2017

  Mysigt inlägg, och rackarns fina bilder! Tycker det låter perfekt med den mix du har nu, uppblandat med lite mer om dig och din vardag. Är själv i en period då jag är rätt fri att bestämma hur mina dagar ska se ut och då är det så inspirerande att se hur andra lägger upp sina veckor, men social, jobb och eget skapande.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   26 oktober, 2017

   Så kul att du tror på mixen, tack! Visst är det intressant, är så imponerad över folk som klarar av att alltid ha det såhär, haha!

 2. Svara

  Rebecca

  27 oktober, 2017

  fy tusan vad mysigt inlägg! Så fina bilder också.

 3. Svara

  Finurliga fröken

  28 oktober, 2017

  Grattis till bloggen på ettårsdagen! Du har en fantastisk blogg och jag älskar alla dina inlägg. Kram.

 4. Svara

  Anneli Sjöblom

  28 oktober, 2017

  Superfina bilder på dig! Och jag gillar mixen av inläggen som du har nu 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   29 oktober, 2017

   Tack <3

 5. Svara

  Johanna

  28 oktober, 2017

  Grattis till ett år! Vilket bra jobb du har gjort 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   29 oktober, 2017

   Tack! Så kul att du tycker det!!

 6. Svara

  Helena

  1 november, 2017

  vilket år! så många inlägg! du är fab!

 7. Svara

  Jeanette

  4 november, 2017

  Så fina bilder på dig! Grattis till ett årsdagen med bloggen! Du ska verkligen vara stolt över det du skapat under året 🙂

 8. Svara

  Ulrica

  25 november, 2017

  Helt underbara bilder!! Dina bilder och din blogg är i världsklass i mina ögon :).
  Jag har precis börjat med Bullet Journaling och läser mycket här inne, och hoppas att du kommer att köra en skrivkurs i Sthlm snart!!
  Kram på dig
  Ulrica

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   26 november, 2017

   Så spännande! Kul! ?? tack!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS