Inlsagningstips: Etiketter i lera och mönstrat papper i svart och vitt

20 november, 2017 2 Comments

Hej vänner! Hur är det med er? Jag känner mig så himla back on track i humöret och ber till himmeln att det kommer hålla i sig såhär ett tag framöver nu, please!

Ni kanske tänker att det är waaaay too early att börja tänka på julklappsinslagning redan nu, speciellt eftersom man kanske vanligtvis inte ens börjat inhandla själva klapparna ännu, men den som känner igen sig i allt vad julstress heter kommer tacka mig senare. Julen ska vara härlig, och att skapa under stress är aldrig härligt, alltså aldrig aldrig. Ju tidigare man startar desto mer tid finns det ju att njuta, eller hur?

Julklappsetikett i lera

Personligt julklappspapper görs busenkelt med en poscapenna!

När jag gjorde sifferskyltarna till min adventsljusstake passade jag på att även göra några julklappsetiketter i samma lufttorkande lera. jag tänker att de är perfekta att återanvända. Vill man skriva namn kan man antingen göra det på baksidan, eller också blir det fint att göra det direkt på pappret istället, tillsammans med små gulliga illustrationer!

Etiketterna görs på exakt samma vis som sifferskyltarna, fast med en rund form istället för stjärna! Beskrivning till dem hittar du HÄR!

Julklappsetikett i lera

Svartvitt kanske inte är den mest klassiska kombinationen till jul, men med jutesnöre dras julkänslan genast upp!

Visst blir det en så fin svarta- tavlan-känsla av vit penna mot svart bakgrund? En helt annan känsla blir det med vitt mot det klassiska bruna pappret! Att rita eller skriva på presentpapper är verkligen mitt bästa tips på hur man snabbt och billigt kan pynta sina klappar! Förra året använde jag tillexempel stämpelbokstäver för ändamålet, kommer ni ihåg? HÄR finns det paketet att kika på!

Julklappsetikett i lera

Vill du rita på dina presenter? Gör motiven lite ojämna och barnsliga med flit, så gör det ingenting om det inte blir symmetriskt eller helt rätt!

Så vad säger ni? Ska ni börja förbereda inför julklappsinslagningen nu? Klart ni ska!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack! 

5

2 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  20 november, 2017

  Superfint! Jag har inte börjat än, knappt ens i tanken. Tänker att det får komma med tiden, hehe.. (så står jag där i slutet av december sedan, utan julstämning hemma och med noll julklappar köpta)

 2. Svara

  Christina

  20 november, 2017

  Så snyggt! 🙂 Vi ska inte köpa så väldigt många klappar i år och de några som det blir har jag tänkt försöka paketera med sånt som redan finns hemma.

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: