Black Friday: 3 svarta DIY’s att göra i helgen

24 november, 2017 1 Comments

Black Friday är här!!! Är ni peppade???

Nej, inte jag heller faktiskt. Jag sparar såklart mina slantar till New York på måndag, och shopping gör jag dessutom bäst i någorlunda lugn och ro, utan röda skyltar skyltar och bland vässade armbågar. Jag brukar egentligen vara ganska grym på reor, av någon anledning lyckas jag ofta hitta guldkorn och några av mina mest använda plagg är köpta på trettio procent av femtio, men idag stannar jag hemma. Hur gör ni? Har ni kikat ut något ni ska försöka lägga vantarna på?

Om inte kanske ni vill skapa något svart? Att skapa är alltid minst lika bra som att shoppa, eller hur? Ta en titt på tre fina svarta ting att pyssla med i helgen! I vanlig ordning kommer ni till originalinläggen genom att klicka på respektive rubrik.

Foto: Bildschoenes.blogspot.se

Pärlade burkar för pennor 

Det här med att sy med pärlor är så himla fiffigt och fint! Gjorde ni såna armband med pärlplattepärlor när ni gick i skolan eller på fritids? Dessa burkarna är gjorda på exakt samma vis, fast några varv extra och med en botten såklart! Hur smart är inte det? Jag älskar den stora varianten och kan tänka mig att den skulle gjort sig superfin även som kruka!

Foto : Anders Bergstedt / 55 kvadrat

Svart tavla av plywood 

Att måla svart färg på en stor plywoodskiva måste vara det enklaste sättet att fixa en grym talva? Jo, jag tror nog det. Jag har inget mer att säga mer än: 1. smart 2. coolt. 3. gör en.

Foto: Homeyohmy.com

Glasunderlägg i svart marmorlook

Underlägg till glas och koppar har jag aldrig förstått mig på. Jag har tänkt att det bara är folk som tror lite för mycket om sig själv som använder glasunderlägg, men icke! Sedan vi skaffade ett soffbord med glasskiva har jag gradvis övertalats att joina team underlägg. Dessa eviga ringar och märken – glasunderlägg är ett måste och dessa i lera tycker jag är hur fina som helst!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack! 

5
26 november, 2017

1 Comment

  1. Svara

    Ellen Lindberg

    24 november, 2017

    jag tänker så här med black friday för min del i år: jag blev student till hösten och behöver verkligen shoppa billigt, och nu när det ändå är saker vi behöver och vill ha till vår nya lägenhet kommer jag passa på idag. känner mig så dubbel kring det här pga vill egentligen inte delta eller peppa till konsumtion, samtidigt som jag själv behöver komma undan billigt för min ekonomis skull. men håller helt klart med om att skapa under dagen är bättre än att köpa, egentligen!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: