Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Svammel om New York – Emilia Westerstrom Svammel om New York – Emilia Westerstrom

Foto: Maja Lindberg/@majas.foto

Hej vänner! Hur är det med er idag? Hoppas att ni mår bra, att er helg varit givande och att er lägenhet inte är fullt lika iskall som vår.

Jag ville bara kika in och säga hej. Imorgon åker jag till New York med min mamma och äldre syster och jag tror inte att en resa kommit så lägligt någonsin för min del. Som jag tidigare nämnt har jag försökt tidsinställa lite inlägg till er men om det kommer förekomma realtidsbloggande vet jag inte än. Jag ska först och främst fokusera på att umgås med mamma och Hanna, att låta julkänslan gro och få den brännande klumpen i halsgropen att försvinna.

Jag har laddat upp med flera timmar lugn musik nedladdad på spotifys offlineläge, en oöppnad bok, stickade tröjor och mjuka byxor och det, tillsammans med en större mängd taxfreechoklad hoppas jag kunna lyfta tyngden från ögonlock och bröstben.

Väl framme kommer vi ha fullt upp, en lista med allt från underklädesshopping till guidade bussturer över New Yorks mest julpyntade husfasader har skrivits, butiker med hundaccessoarer har märkts ut och alla internets New York-guider har lästs från pärm till pärm.

Jag har nog aldrig upplevt resfeber och brukar inte vara speciellt pirrig eller uppspelt förrän mina fötter väl trampar på främmande mark. Det är samma visa idag. Jag tänker inte på att jag snart kommer mötas av skylines och storstad, men jag vet att det kommer bli bra.

Ta hand om er i regnrusket, vi hörs♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack! 

[dot_recommends]

5 Comments

 1. Svara

  Christina

  26 november, 2017

  Ha en fantastisk resa! Jag ser framemot dina inlägg om resan sen.. New York är resedrömmen, nämligen.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 november, 2017

   Jag ska se till att fota så mycket jag bara orkar till dig 😀 ! Tack!

 2. Svara

  Denise Taylor

  26 november, 2017

  New York är så himla underbart, vill tillbaka dit 😀

 3. Svara

  Ellen Lindberg

  26 november, 2017

  idag vaknade jag och min kille och ville ut och fotografera och fågelskåda, så regnade det hela förmiddagen? herregud alltså, va malmö bjussar på regn! annars har helgen varit så fin.

  hoppas du får det toppen på resan nu! ta hand om dig <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 november, 2017

   Åh juste du finns i Malmö nu! så roligt! Ni får kika på fiskmåsar och duvor 😉

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS