Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 En titt i min skissbok – Emilia Westerstrom En titt i min skissbok – Emilia Westerstrom

Förra veckan frågade jag er på Instagram om ni ville kika in i min skissbok och ni var rörande hundraprocentigt överens om att det var en bra idé, så idag, medan jag strosar omkring på Manhattan, tänkte jag att ni ska få göra det – kika in i min skissbok alltså!

Under höster var jag i en sån himla svacka inspirationsmässigt i mitt tatuerande. Jag hade länge svårt att komma på nya idéer och tidvis frågade jag mig själv om jag ens ville fortsätta tatuera över huvud taget. Det gick dagar, ibland veckor, mellan gångerna jag gick in på min tatueringsinstagram och jag tog mig an endast de kunder jag behövde, ingen annan ansträngning gjordes.

Boken – en tjock, mörkbrun med handgjorda papper, har jag fått av mamma för säkert ett år sedan, men inte vetat vad jag skullat använda den till. Nu vet jag!

Men så någonstans i slutet av oktober började ljuset lysa igen. Jag insåg att jag inte längre uppskattade att endast bläddra i böcker med motiv av Sailor Jerry och Bert Grimm. Att jag vill rita blommor och tjugotalsfrisyrer och att det är helt okej. Mer än okej, roligare än förut. Och så började jag rita.

Ni vet sedan tidigare att jag är en ganska svartvit person i många fall och så även här, så när gnistan tänts ska det gå undan, och något mer än svarta linjer på transparent skisspapper hinner jag inte med – det måste gå snabbt, det finns så mycket i mitt huvud som måste ritas. Jag hinner inte måla avancerat eller detaljerat – svarta linjer räcker. Rakt upp och ner i all sin enkelhet.

Tjejer med måånga linjer i håret tröttnar jag aldrig på. En vän till mig undrade vad dealen är med dem, jag undrar mer, vad är inte dealen med dem?

 

Och blommor! Dessa var populära, samma dag som de åkte upp på instagram blev de också bokade och nu är båda två gjorda! Resultatet hittar ni på min tatuerings-Insagram @emiliatattoo

För ungefär ett år sedan fick jag en bok med handgjorda papper av mamma och sedan jag fick den har den legat orörd och endast används för mina stilleben och foton. Jag har inte tänkt på vad jag velat ha den till förrän jag började rita igen och ljuset gick upp, det är ju den ultimata skissboken! Superfint tycker jag!

Tanken är såklart sen att den ska bli alldeles proppfull så att den riktigt prasslar när man bläddrar i den. Den ska få följa med mig varje dag och mina kunder ska kunna bläddra, peka och gå ut från studion med en ny tatuering. Lätt som en plätt!

Hår! Linjer! Och ett hjärta på käken <3

Hitintills har jag fått in några uppslag med växter i krukor och vaser, blommor på kvist och tjejer med hjärtan på käkarna och jag känner väl att det representerar mina tatueringar ganska bra, eller vad säger ni?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack! 

[dot_recommends]

5 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  1 december, 2017

  du är så oerhört duktig. hoppas du har det fint på resan också <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 december, 2017

   Tack Ellen! Vi hade det superfint!

 2. Svara

  Linnéa

  4 december, 2017

  Vilka vackra skisser ?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 december, 2017

   Tack Linnéa!

 3. Svara

  Rebecca

  4 december, 2017

  shit så fint alltså.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS