Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Jag är hemma från New York! – Emilia Westerstrom Jag är hemma från New York! – Emilia Westerstrom

Hej! Jag är hemma! Kom det som en chock att jag inte uppdaterade under resan? Inte direkt va? Åker man på utomlandssemester för första gången med sin mamma tycker jag inte att det är mer än rätt att den mesta tiden spenderas med just mamman, och inte datorn. Ni som lyckades skymta mig på Instagram förstod kanske att vi dessutom hade fullt upp, för det hade vi! Att ha fullt upp är inte svårt i New York. Från morgon till kväll och lever staden rövare. Vi, däremot, nöjde oss med ett rövarliv från åtta till sju, innan kvällsmaten serverades i hotellsängen framför en dålig gratisfilm.

New York Starbucks

Som enda kaffedrickare i gänget blev Starbucks min räddning. Minst en Flat White per shoppingrunda är ett bra mått att gå efter.

Vi bestämde oss för att slopa turistfällorna och rikta totalt fokus på shopping och jul-premiär. Av en ren slump klampade vi in i både Empire State Building, Trump Tower och den inte alls speciellt fabulösa Rockefellergranen, men utöver det lyckades vi hålla oss något sånär borta från allt det där man enklast ser på ett vykort.

newyork-13

Jag blir en så mycket bättre människa efter en kopp kaffe <3 Vår enda dispyt på resan? Den när jag skrek och grät av kaffeabstinens och PMS. Jepp. Det hände. Mitt i smeten!

Vad vi däremot gjorde, var att se en musikal på Broadway. Någon gång när Hanna och jag var kanske tretton, fjorton, femton-ish snöade Hanna in sig på filmversionen av The Phantom of the Opera och även om jag inte, som Hanna, såg filmen åttiofyra gånger på rad, kom jag garanterat upp i tvåsiffrigt. Vi sjöng och grät till filmen om och om igen och när mamma en kväll på hotellet berättade att hon ville bjuda oss på musikal var valet inte så svårt. Vi fick bästa plats på Fantomen och trots att jag inte har sett varken någon teater eller musikal att jämföra med ger jag det hela fem av fem toasts.

Såhär, flera dagar senare, nynnar jag fortfarande konstant på musiken, googlar och funderar och kan.inte.släppa.fantomen. Är det synd om honom, är han ett as? Är det fint eller sorgligt eller äckligt? Om Hanna var insnöad tidigare kan jag troligen ta över den tronen nu, jag är fast. Har ni möjlighet att se he Phantom of the Opera någon gång – gör det. Inga frågor.

New York

Hus hus hus , bilar bilar bilar.

Självklart har jag en hel massa att dela med mig av från resan, och jag tänker att vi kör på som vanligt härifrån. Välkomna tillbaka till min vanliga icke-semeter-pausiga blogg. Hoppas ni har haft det bra medan jag varit borta!

 

7 Comments

 1. Svara

  Clara, Bossbloggen

  6 december, 2017

  Åh, så härligt att ni hade det bra och kul att musikalen var så grym! Ska se den i Gbg i mellandagarna och är larvigt peppad ? Och välkommen hem! ?

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  6 december, 2017

  ser så mycket fram emot att få se och höra mer om resan! 🙂 och tycker det var rätt klokt att ta tillvara på tiden under resan, det blir oftast ändå skönast så. välkommen hem!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   6 december, 2017

   Känner aaaabsolut att de var rätt val! Tack! ❤️

 3. Svara

  FlyingDryden

  6 december, 2017

  Ah, ska bli kul att se vad ni upplevde av New York (utöver det som redan visats på Insta)! 🙂

 4. Svara

  matilda

  7 december, 2017

  Åh härliga New York <3 Älskar staden så himla mycket att jag nästan blir svartsjuk varje gång jag ser att någon varit där haha. Vill såklart se mer mer mer bilder och text från er resa!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   7 december, 2017

   Haha! Klar du ska få se mer!!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS