Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 November månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom November månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom

Om början på året gick snabbt ska vi inte ens tala om det sista kvartalet, vad händer? Swisch swosch, november flög snabbast hitintills. Kommer jag ens bli förvånad om det är julafton imorgon? Jag tror inte det.

Eftersom jag var på andra sidan Atlanten i månadsskiftet och bestämde mig för att inte blogga något, kommer novembers månadssammanfattning idag, en hel vecka försent! Men vad gör det, november är ju liksom dåtid oavsett.

Hedvig var på besök både en och två gånger och numera är Selma och hon bra vänner- sålänge Selma slipper busa det vill säga.

I november började jag med julen och det kändes sååå konstigt. Jag, som alltid haft en så strikt lag om att julen börjar första advent och inte en sekund innan, började något vemodigt pyssla med inslagningar och ljuslyktor. Igår, när första advent redan passerat gjorde jag det igen, men nu ackompanjerat med julmusik och mys i kroppen. Är det inte konstigt egentligen hur mycket man kan forma sig själv? Första advent för mig är som plinget för Pavlovs hundar, tjoff säger det och så börjar jag dreggla. Typ.

Under november bestämde jag mig även att börja blogga lite mer på känsla, och jag tror att jag gillar det, så pass mycket att jag faktiskt utmanar mig själv att totalignorera mitt flöde på Instagram till förmån för bilder i känslo-följd, om jag ska vara ärlig.

Ibland känner jag att jag borde hålla mig till det spåret jag redan är inne på, men sen kommer jag på mig själv. November var ju även månaden då bloggen fyllde ett år, och ett ynka år, det är ju ingenting, det finns gott om tid att forma och forma om denna bloggen till precis det jag, och ni, vill att den ska vara.

Nu kikar vi på inläggen som dök upp!

Novellix ungdom

Jag tog tag i min läsning med hjälp av noveller! Även lite poesi i form av Mjölk och Honung slank ner!

Månadens recept- och DIY-inlägg

Inslagning i vitt, grönt och brons
3 svarta DIY’s att göra i helgen
3 sorters julpynt i origami
Julklappsetiketter i lera + svartvitt inslagningspapper
Adventsljusstake med skyltar i lufttorkande lera
Stickling i ram

Månadens personliga

Svammel om New York
En höstpromenad och en sorglig nyhet
Valppassning och hemmarestaurang Buttala

Ett frågeinlägg om tatueringar dök upp, och ni fick fråga precis vad ni ville. Har ni fler frågor? Kommentarsfältet är öppet HÄR!

Månadens inredningsinlägg

Julbelysning – mina favoriter i rött och guld

Månadens tatueringinlägg

10 sätt att minska smärtan vid tatuering
Ställ era frågor om tatueringar
Måste man vara tuff för att bli tatuerare?

En helt okej månad kan jag tycka! Vad tycker ni?

 

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS