Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Mina Best Nine 2017 – Emilia Westerstrom Mina Best Nine 2017 – Emilia Westerstrom

Har ni koll på det här med att man i några år nu har kunnat få en sammanfattning av sina nio mest likeade bilder från Instagramåret som gått? Det är så kul! Jag såg att Flora redovisat för sin sammanfattning med en tillhörande kommentar och eftersom jag tyckte att det var himla roligt att läsa hennes, tänkte jag att ni kanske skulle tycka att det var skoj att läsa om mina nio bästa.

Att mina selfies och bilder på mig själv går hem bäst hos er vet jag redan, då och då kammar en selfie in fyra gånger så mycket engagemang som en bild på till exempel en produkt. Och att mina två mest avklädda bilder skulle knipa första- och andra platsen var väl inte så chockerande det heller. Inte för att ni som hänger här är några räliga sexister men för att ni till stor del har ett intresse i tatueringar, och som vi alla vet syns de ganska dåligt under tyg.

Bilden ovan, från när jag visade er min senaste tatuering, är årets mest gillade bild på min Instagram med 225 likes och trettiosex kommentarer.

Här är resten:

best nine 2017

”Hur många tatueringar jag har? Jag räknade om och om igen igen och fick tillslut bocka av med en penna på huden för att å rätt på antalet” / Foto: Stephanie Cetina

Till inlägget där jag besvarade frågan om hur många tatueringar har la jag upp bilden här ovan. Den togs tillsammans med några andra under en liten photosession jag hade med Stephanie Cetina inför hennes examensarbete på fotoskolan hon gick.
På pricken tvåhundra av er klickade like och bilden blev även den som syntes vid min nominering till Stora Influencerpriset. Bra bild! Tack Stephanie!

Best nine 2017

”Jag har börjat gå långa promenader igen. En timme. En och en halv. Två timmar med samma musik. Benen rör sig snabbt till den och jag kan inte stanna. Rör sig benen av sig själv. Vad skyndar de sig från.” / Foto: Maja Lindberg

På plats nummer tre kommer denna, med 191 hjärtan. Jag hittade Maja på Instagram via MUA’n My som jag tidigare träffat över en kopp kaffe, och blev alldeles salig. Jag tycker att Majas bilder är så himla fina och skickade ganska omedelbart ett mejl om att vi behövde göra något tillsammans. Så det gjorde vi. En söndag vid lunch sågs vi i min lägenhet och efter en tur till Botaniska trädgården kom denna superbilden till. Jag vet inte ens om det ser ut som jag, men jag gillar den!

Best nine 2017

”Jag! I Palma! Hej!!!”

Plats fyra. 186 likes och jag på en mur i Palma. Kan det vara så att det är kombinationen av tatueringar och ett leende ni gillar? Kanske!

Best nine 2017

”Idag åker jag hem till min familj och låter världen rulla på i sin egen takt runt omkring. Kom ihåg att ta hand om er” / Foto: Per Norberg/Thrivestore.se

Denna bilden kom upp när jag kände ett behov av att uppdatera er med lite info på Instagram men inte själv hade något kul att posta. Den föreställer mig och Simon, i Lunds stationshus. Köper ni Vegourmet kanske ni har sett bilden som reklam för Thrivestore. Jag fick frågan om att stå modell för butiken via Anna och när hon i ett senare skede frågade om jag visste någon som ville ställa upp för herrkläderna var Simon mitt givna förstahandsval. Jag tycker vi ser coola ut.

”IDAG HÅLLER JAG MIN LIVS FÖRSTA WORKSHOP!!!”

Min workshop i somras drog mer engagemang och kärlek än något annat. Ni var så himla stöttande och peppande och verkade verkligen genuint glada för min skull. Det var så fint.

”Jag ser ut exakt som Simons tatueringar. Frågan är vem som kom först” / Foto: Maja Lindberg

Som nummer sju i raden av årets mest likeade bilder på min Instagram kommer ännu en bild från hopkoket med mig, Maja och My. Är det inte sjukt konstigt egentligen hur olika jag ser ut framifrån och i profil? Eller ser alla ut som helt olika människor beroende på hur de vinklar huvudet?

På Instagram kompletteras även bilden av en av Simons tatueringar, vilket förklarar bildtexten lite bättre. Jag tycker att vi är identiska, tatueringen och jag, men vad ni ansåg framgick inte helt.

”Sedan min dator lämnades in på reparation har jag hunnit med så mycket, och plötsligt förstår jag hur andra människor hinner ha ett städat hem, se alla bra serier och dåliga romcoms och hur de hinner laga mat varje dag – de sliter sig från internet!”

Att mina karvade kastanjer kom med i topp nio förvånar mig faktiskt något. För, som jag nämnde tidigare har mina bilder på saker en tendens att hamna långt långt under selfies sett ur likeperspektiv. Men dessa gillade ni. 174 gånger, för att vara exakt. Jag försökte analysera det lite, för att förstå varför detta, superenkla tipset uppskattades så mycket av er och jag tror att jag kom fram till att det är just för att det är enkelt? Kan det vara så? Att många av mina DIY’s känns mer som projekt medan dessa blir klara i en handvändning?

best nine 2017

”idag klippte jag en sån lugg som kommer få mina föräldrar att säga ”men OJ! är DET verkligen inne igen?”

Sist på listan är ännu en selfie där jag såhär i efterhand kan tycka att jag liksom är olik mig själv? Luggen dock. Luuuuggen. Efter en dusch flöt den liksom bara ihop med babyhåret och min övriga kalufs och jag kunde inte hitta den. Så någon dag innan vi åkte till Mallis tog jag saxen jag klipper Selmas tassar med och kapade en bra bit mer. Det blev skitfult, verkligen skitfult. I ren panik fick jag fram ett tips på en bra lugg-klippare. Jag ringde och praktiskt taget grät och fick en tid samma eftermiddag. Jag har aldrig varit så lycklig över ett frisörbesök. Efteråt såg luggen ut såhär!

Har ni kikat på era best nine? Om inte kan ni göra det HÄR! Och förresten, följ mig på Instagram HÄR!

 

9 Comments

 1. Svara

  Mikaela

  17 december, 2017

  Haha vad kul, för mig tappar jag följare så fort jag visar mitt ansikte! Men tror mina följare vara förväntar sig skapande och kanske är lite ointresserade av personen bakom? Hmm!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   17 december, 2017

   Haha! Jag har hört fler som har det så, och ja, det handlar nog bara om varför folk började följa från första början, det är ju troligen diy för din del! ❤️❤️

 2. Svara

  Emmi - explorista.se

  17 december, 2017

  Så fina bilder Emilia – älsk på din blogg, du gör allt så bra & snyggt! <3 Happy advent!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   17 december, 2017

   Men åh!! Tack Emmi❤️❤️

 3. Svara

  Ellen Lindberg

  18 december, 2017

  så fint! jag gjorde mina bästa nio efter floras inlägg också, och precis som förra året är majoriteten av mina selfies.. hahah 🙁 tänker att jag under 2018 måste bli lite bättre på att fotografera annat än mitt nylle!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   18 december, 2017

   Haha nääää Varför ändra ett vinnande koncept?

 4. Svara

  Helena - Oh darling, let's be adventurers

  20 december, 2017

  Så fina bilder och så kul att få se dina bästa nio från året som har gått. Jag funderar på att göra något liknande inlägg faktiskt så tack för inspirationen! 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   20 december, 2017

   Tacka Flora för inspo ??

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS