Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Tre bilder från helgen som var – Emilia Westerstrom Tre bilder från helgen som var – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er! Här är det kallt och en dag tillägnad julbestyr väntar! Jag har alldeles precis haft dagens två kunder, ätit några pepparkakor och redigerat dessa bilderna som jag verkligen inte kan hålla mig från att visa för er! Denna ljuvliga lilla svartvita individ som jag älskar så mycket. Jag tror aldrig att jag kommer bevittna något finare, någonsin.

I helgen hade jag en riktig julbakarhelg. Vi började bakandet med nutellafyllda lussebullar hemma hos mamma och pappa i lördags och fortsatte med mitt och mina vänners traditionsbak på söndagen.

Syns det varifrån jag hämtat min julgransinspo? Mamma <3

Jag tror att det snart är tio år sedan vi hade vårt första julbak och sedan dess har vi hållit fast vid det. Vi träffas inte superofta allihop, men julbaket glömmer vi aldrig. I år hann vi med lussebullar (med vit choklad denna gången), Rocky Road, fula pimpade pepparkakor och julklappsleken. Jag lämnade ifrån mig toalettpapper med Trump och kammade istället hem nya ljuslyktor – ett rimligt byte, tycker jag!

Semlan <3

Annars då? Jo, jag sitter och försöker planera lite löst hur bloggen ska se ut under julen, vad som kommer publiceras och vad som kommer pausas för familjemys. Jag brukar sällan planera mitt innehåll här mer än en dag i förväg, men känner jag mig själv rätt kommer det eka tomt här hela julhelgen om jag inte lägger manken till. Som det ser ut nu ska ni få lite svar på tatueringsfrågor, ännu en skymt av New York och en titt på något jag shoppat. Vad tror ni om det? Kan det duga?

4 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  19 december, 2017

  jag tror det blir toppen! och du, otto hälsar till semlan att hon är superfin. och med granen i bakgrunden, åh.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   20 december, 2017

   Haha ååååh hon hälsar tillbaka!! <3

 2. Svara

  Nora Bååth

  20 december, 2017

  Åh vad mysigt! Blir så sugen på att få upp vår gran nu 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   20 december, 2017

   Upp med den!! Det är dags 😀 !

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS