Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Två bilder från min julafton 2017 – Emilia Westerstrom Två bilder från min julafton 2017 – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Är ni tillbaka från julfirandet än? Jag kastades tillbaka till verkligheten redan igår när jag ynklig och slö for till Malmö för att fira Hanna som fyllde tjugofem dagen till ära. Vi bjöds på guldsprinkade cupcakes och bara precis innan vi skulle åka hem igen började jag frysa. Ni vet sådär feberfrysa. Och mycket riktigt följdes kvällen upp av halsont och natten tillbringades svettigt, skakigt och fyllt av halstabletter under täcket. Jag som inte varit sjuk knappt någonting under hela året skulle visst inte slippa undan. Fy för.

Idag hade jag tänkt bjuda er på en hel flock bilder från min julafton, men visst måste man väl få sjukskriva sig lite även från en dagbok på nätet? Jag tror bestämt det. Och med tanke på att internet i dagarna fullkomligt svämmat över av foton på folks julfirande kanske ni inte blir allt för besvikna på att ni faktisk bara får två här inne hos mig?

Vi firade julafton hemma hos mamma och pappa, med farmor, farfar, min faster, hennes man och två kusiner. det blir oftast smidigast så, att de kommer hem till oss snarare än tvärt om, eftersom vår familj är fler än de alla tillsammans, och dessutom kommer med sex hundar på köpet.

Vi åt julmat, tomtegröt och chokladkolor, spelade julklappsleken, Julmusikqiuz, HINT och Absolut Överens och inget barn började gråta. Jag  vann sju paket i julklappsleken, bidrog till ett ynka svar i musikquizen och käkade Noblesse tills det rann ur öronen på mig. En bra jul.

Om ni vill tänkte jag att vi ska kika på vad jag fick av tomten, och sen lämnar vi julen bakom oss va? Den är fantastisk att längta till och förbereda inför, julen, men när den är över känns det härligare att fokusera på new year, new me och allt det där, eller vad säger ni?

Hoppas ni haft en fin helg! ♥

 

8 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  27 december, 2017

  så himla typiskt att bli sjuk så här! hoppas du kryar på dig <3

  jag säger jaaaa till att se julklapparna, så nyfiken på det!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 december, 2017

   Så kul! Tror de dyker upp, de är få och vuxna men kanske kul ändå??

 2. Svara

  LisaMarie

  27 december, 2017

  Åh nej vad tråkigt att bli sjuk. Samtidigt kanske det är en bra tid att vara sjuk nu, när man ändå mest vill vila och gotta sig soffan? ;p Krya på dig i alla fall, och god fortsättning!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 december, 2017

   Haha nej jag hade helt fullbokat i mellandagarna. Sämst tid att bli sjuk? tack!

 3. Svara

  Celine

  27 december, 2017

  Vi spelade också Absolut Överrens men vi höll oss inte borta från tårarna haha! Låter som en fin jul!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   29 december, 2017

   Haha jag är fortfarande helt chockad över att tårarna uteblev! Så fantastiskt! Hoppas ni hade det fint!!

 4. Svara

  Elina

  27 december, 2017

  Är så redo att lämna julen bakom mig! Älskar att förbereda och peppa inför julafton, men vaknar alltid den 25:e och är trött på allting julrelaterat haha.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 december, 2017

   Men exakt!! Förbereder gör jag gärna en vecka för länge, men nu- blääää

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS