Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Monthly Makers tar paus – Emilia Westerstrom Monthly Makers tar paus – Emilia Westerstrom

Hej gänget! Hoppas att allt är bra med er. Här bjuds det på tråkiga nyheter. Var ni med i början på året då jag superstolt meddelade att jag blivit en av tolv värdar i den fantastiska utmaningen Monthly Makers? Jag var (och är fortfarande såklart!) hur glad som helst över nyheten, som inte bara tog mig till mitt första radiodeltagande utan gav mig elva nya fantastiska vänner. Att skapa på ett bestämt tema tillsammans med er har hjälpt mig hålla kreativiteten vid liv och jag har fått testa på massor av nytt, inte minst administrativa delar när tolv bloggare tillsammans i en Facebookgrupp ska rodda runt en utmaning med över femtio deltagare per månad. Det har varit superskoj.

Men.

Att driva Monthly Makers vidare är i dagsläget inte hållbart då det är ett stort arbete att få ihop. Vi värdar behöver en paus för att återhämta oss och kommer därför att lägga utmaningen på is på obestämd tid.

Vi vill rikta ett varmt tack för ert engagemang, era skapelser och den inspirerande gemenskap ni har bidragit till under 2017 och tidigare år. Vi fortsätter skapandet på egen hand och hoppas att ni gör detsamma. Använd gärna Facebookgruppen We are Monthly Makers, samlingsinlägg och våra sociala medier som inspirationskälla i ert framtida skapande.

Tack för ett inspirerande och kreativt 2017!

AliciaBeatriceElsaEmiliaFredrikaJessicaJohannaJuliaMikaela, RuthStina och Wilda.

DIY brickbord

Från februaris tema Loppis, men det vet ni redan vid det här laget.

Samlingsinlägg 2017:

Januari – Kontrast
Februari- Loppis
Mars –  Geometri
April –  Djur
Maj –  Tyg
Juni –  Återbruk
Juli –  Något jag aldrig testat
Augusti –  Kläder
September – Inredning
Oktober – Foto
November – Böcker

4 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  28 december, 2017

  även om jag inte skapat i utmaningarna eller varit delaktig på så sätt så hoppas jag såklart att det med en paus kan kännas kul sen, och att MM kan lyftas upp återigen efter det. det har varit så fint att följa ert skapande! samtidigt tycker jag att det är ett klokt beslut att ta en paus när det blir mer jobbigt än roligt. ser fram emot att få följa ditt eget skapande, oavsett form, här under tiden MM har paus <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   29 december, 2017

   Jaaa men jag kommer skapa på som vanligt, och MM kommer tillbaka när vi har tid och ork att sköta det helhjärtat <3

 2. Svara

  Christina

  28 december, 2017

  Så trist! Men förstår att det tar tid att roada ett så stort projekt. Ni är fantastiskt duktiga!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   29 december, 2017

   Åh tack! Vi kommer tillbaka <3

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS