Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Grejer jag fick i julklapp – Emilia Westerstrom Grejer jag fick i julklapp – Emilia Westerstrom

Inlägget innehåller en reklamlänk

Hello world! Jag är tillbaka från de döda!!! (Ja. Trillade tillbaka lite när jag såg att Shawn Mendes tatuerat handen men vadå.)
Som motpol till att min kropp lyckades lasta på exakt alla bakterier och virus den skonat mig från under årets gång fick jag utlopp för den sista bitterheten, negativiteten och ynkligheten jag haft uppladdad för 2017. Nu är jag tillbaka, och ni ska få slippa se mitt klagande skrivet över halva internet. Jag är klar nu.

Och, på tal om klar. Vi är ju överens om att vi är färdiga med julen nu men som en sista liten after-break up-träff ska vi kika på fyra saker jag fick i julklapp!

Ekollon, som mamma rimmat på som nötter.. Nja.

Så här på sociala medier och i bloggar är ju allt en liten tävling, sådär undermedvetet, och presenter är såklart inte skonade i fighten. Det gäller att visa upp flest, dyrast, och mest de mest personliga juklapparna – gärna samtliga över femhundrakronorsstrecket om de ska få kvalificera in i julklappsinlägget.

Och även om jag såklart förstår att alla julklappsinlägg out there inte är menade som gulliga humblebrags blir det lite knivigt, det här med att jämföra (eller försöka att inte jämföra) varandras klappar. Det är en ganska konstig grej helt enkelt.

Så. Till en början tänkte jag inte visa er vad jag fått. Men sen. Alltså, ser ni så färgmatchat? Klart man fotar.

Visst tänker ni chai-te när ni ser muggarna? Jepp. Jag med.

Så vad fick jag av tomten? Av Simon fick jag ett par nya Dr.Martens i veganläder som tyvärr var försmå och för tillfället åker iväg på retur med posten, av mig fick han en parfym som jag köpte i samband med mitt egna inköp. Han hade önskat sig ”Rose of no mans land” utan att ens ha luktat på den. Rose of no mans land är nämligen en klassiker i sjömanstatueringsväg, så den gick såklart hem!

Av mamma och pappa fick jag samma sak som förra året. Eftersom jag önskade mig det i år igen – sängkläder!! För min del faller sängkläder in i samma kategori som strupor – nödvändigt ont, sådant man inte vill lägga pengar på men liksom måste. Nya innerkuddar, lakan, påslakan och örngott kom väl till pass. Bästa grejerna att få.

Utöver det fick jag två muggar, chokladkaffe (någon känner mig för bra), ringblomssalva och nytt att pynta nästa års gran med! Fint! De superfina muggarna hittar ni förresten HÄR!

Fick (eller gav) ni något ni blev extra glada över?

 

8 Comments

 1. Svara

  Christina

  29 december, 2017

  Ett underställ i merinoull samt en ny pyjamas. Detta faller under kategorin bra att ha men som jag aldrig kommer på att köpa själv.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   29 december, 2017

   Haha exakt toppenbra grej att lägga till i den kategorin!!

 2. Svara

  Mia Bergvall

  30 december, 2017

  Åh så fina muggar! Var kommer de ifrån? Letar nytt porslin och har hittills inte hittat de perfekta muggarna men de där var ju fantastiska! Kram!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   30 december, 2017

   Visst är de fina! Jag la till en direktlänk i inlägget nu! De kommer från Indiska!

 3. Svara

  Ellen Lindberg

  1 januari, 2018

  så mycket fint! som den porslinsgalne jag råkar vara älskar jag muggarna!

  jag fick ett kit från rituals med fina grejer av min kille. jag hade tipsat om ett kit i bloggen för lite till, så han gick för att kika på det. han gillade dock inte riktigt doften (och jag hade heller inte doftat på den, utan bara fönstershoppat på nätet) så han valde sin favorit. SÅ GOD.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 januari, 2018

   Skoj!! Vilken färg blev det?

   • Svara

    Ellen Lindberg

    2 januari, 2018

    orange! med soft av apelsin, såååå gott

    • Svara

     Emilia Westerstrom

     2 januari, 2018

     Jaaa smaskens!!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS