Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 December månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom December månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom

Aaaah tillbaka i vardagen. Skönt!

Den senaste tiden har jag babblat en hel del privat om att jag hatar vardagen. Att det är skittråkigt att varje dag gå upp, dricka Zoegas Intenzo, äta Pågenlimpa, fundera över om jag ska orka sminka mig eller låtsas som jag embracear min fläckiga cheetalook. Gå till jobbet, dricka Icas Skånerost, lyssna på Fleetwood Mac och värma grönsakslasagne i mikron. Ni vet. När man kan alla standardbarernas prislista utantill och när man hälsar på kassapersonalen från sitt lilla livs när man går förbi varandra på gatan för att man köper godis där så ofta att man tror att man känner varandra. Det är skittråkigt.

Ett av mina, hitintills endast två, konkreta nyårslöften är att ändra på det. Simon och jag planerar att flytta till huvudstaden ett tag, för att liksom byta vardag lite. Men det är senare det, och just nu känns det faktiskt ganska skönt att få komma in i kugghjulsvardagen någon liten dag till.

Eftersom jag varit sjuk under mellandagarna och inte kunnat ta emot mina kunder som planerat har jag fått ett proppat tatueringsschema några veckor framöver och alldeles strax ska jag göra mig i ordning för att börja beta av, men först ska vi säga hejdå till 2017 en sista gång genom att kika på hur december månad såg ut här inne! Häng på!

Finchokladen jag gjorde blev uppskattad på julafton, phjuuu

Vanligtvis skulle jag säga att december är en DIY-bloggares våta dröm. Men för mig höll sig kategorin ganska torr tyvärr. Jag fokuserade på annat och i Monthly Makers vändes saker upp och ner. Vi rivstartade månaden med varsitt julinlägg men månadstemat uteblev och i slutet på månaden hade vi bestämt oss för att vi behöver ta en paus. Ingen av oss hade ork nog att dra runt lasset och vi kom överens om att det är bättre att vi pausar nu, för att komma tillbaka med full kraft senare.

Månadens recept- och DIY-inlägg

Monthly Makers Jul – Huslyktor i självtorkande lera
Alla mina jul-DIY’s
Marmorerad choklad med polkagris
Veganska pepparkaksmuffins med cream cheese frosting

Det här med att jag klädde mig tantigt i New York har väl ingen missat direkt.

På den personliga fronten gick det bättre i december. Alltså nästan exakt tvärt emot hur det brukar vara – i denna kategorin brukar ett eller två inlägg få stå och skämmas tillsammans, men eftersom jag spenderade månadsskiftet i New York hade jag en hel del att visa för er. Dessutom bestämde jag mig under december för att släppa lite på kraven jag satt på mig själv för att hitta tillbaka till det roliga. Både här och på Instagram publicerade jag lite mer av det jag hade lust med, och lite mindre av det jag tänker att jag borde publicera.

Månadens personliga

Jag är hemma från New York
American museum of national history
BYREDO Bal d’Afrique
Emilia och tantklädseln
3 bilder från helgen som var
Midtown Manhattan och bilder från en pannkaksfrukost
Arton frågor i en jullista
Två bilder från min julafton 2017
Målen för 2017 och nya för 2018
Mina best nine 2017

Min fina Semla <3

Månadens inredningsinlägg

Nya julgranskulor och några gamla
Grejer jag fick i julklapp

Månadens tatueringinlägg

Svar på era tatueringsfrågor!
En titt i min skissbok

Jag velade lite fram och tillbaka kring huruvida jag skulle visa er mina julklappar eller inte, men det visade sig vara ett bra beslut att lägga upp! Ni verkar gilla muggarna lika mycket som jag!

Och det var det, det! En månad av ganska mycket mig och ganska lite av allt annat. Vet ni vad? Jag skulle blivit sååå glad om ni hade velat kommentera här nere vilket ni föredrar – mycket personliga vardagsinlägg, eller mycket DIY’s och tatueringsartiklar? Hjälphjälphjälp!!!

 

1 januari, 2018

20 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  2 januari, 2018

  jag gillar personliga vardagsinlägg! det är så härligt att liksom få se och lära känna *personen bakom* alla DIYs. jag gillar blandningen bäst, när vardag varvas med DIYs, recept, tips osv osv.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 januari, 2018

   Så diplomatiskt haha! Men alltså känns det som en bra blandning i december kanske? 😀

   • Svara

    Ellen Lindberg

    2 januari, 2018

    haha ja, precis! vill liksom inte välja bort något, så blandningen är det jag alltid föredrar ?

    • Svara

     Emilia Westerstrom

     2 januari, 2018

     Okej, tusen tack! <3

 2. Svara

  Clara, Bossbloggen

  2 januari, 2018

  Jag röstar med för att blandat är godast ??

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 januari, 2018

   Men HUR blandat ??

 3. Svara

  Christina

  2 januari, 2018

  Jag gillar också mixen av vardagsinlägg, tatuteringsinlägg, diys och annat trevligt. Har själv som mål nu fram till mars att vissa kategorier ska uppdateras varje vecka. Just nu finns ju inspirationen där så det gäller att smida, och planera, så länge järnet är varmt. 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 januari, 2018

   ja men absolut! bara krama ur all insporation medan den finns! Tack för att du tar dig tid att svara!

 4. Svara

  Mia Bergvall

  2 januari, 2018

  Gillar också mixen av allt! Vardagsinlägg är alltid kul och så gillar jag extra mycket när det är enkla DIY som inte kräver mängder av material!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 januari, 2018

   Bra svar! Tusen tack!

 5. Svara

  Pauline

  2 januari, 2018

  Kul att få se allt! Bloggen läser man ju ändå för att det är du som skriver den, att få se mer av dig gör det bara mer personligt och lite ’hemtrevligt’. Sen är diy och tatueringar osv också intressant, och något du är bra på 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 januari, 2018

   Så roligt att höra, fin input! Tack!!

 6. Svara

  Sara

  3 januari, 2018

  Jag vill se mer från din lägenhet! Typ en video så man ser helheten mer 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 januari, 2018

   Aaaah! Noterat! Tack!

 7. Svara

  Meg

  3 januari, 2018

  Vilken snygg och proffsig blogg du har! Och din NY-outfit är ju skitsnygg 🙂 nu är det ju första gången jag kikar in här, men av de du nämnde älskar jag vardagsbilder/-inlägg som inte är minutiöst genomtänkta. Det känns som att man får lära personen bakom bloggen bättre då. Men det är bara jag det 😉

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 januari, 2018

   Men åh! Tack!! ❤️

 8. Svara

  Anna María

  3 januari, 2018

  Ja! Komsi-komsi till huvudstaden! Jag gillar verkligen den blandningen du har. Vet att det kanske är det tråkigaste svaret, men det gör jag. Du är grym med dina DIY och självklart är jag extra förtjust i dem. Jag som inte alls är intresserad av tatueringar läser ändå dina inlägg med nöje.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 januari, 2018

   Inte alls tråkigt! Bra svar!! Tack❤️

 9. Svara

  Lovies

  17 januari, 2018

  Mer personliga inlägg! Det är ju en bloggs största funktion, att man får lära ”känna” (i den mån det går/man får) personen. Personligen är jag för övrigt mycket mer intresserad av tatueringar än DIY’s om man ska rangordna den kategorin också.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   17 januari, 2018

   Noterat! Tusen tack för kommentaren, det hjälper!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS