Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Örhängen från New York – Emilia Westerstrom Örhängen från New York – Emilia Westerstrom

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag har haft ett mission ett tag nu att försöka blinga till mina öron ett snäpp. Främst eftersom jag suckar av avund varje gång jag ser Josefins öron flimra förbi i sociala medier men även eftersom jag tänker att det måste vara topp tre enklaste sätten att snygga till sig själv med enklast möjliga medel. Örhängen, precis som piercingar i övrigt, kräver ju oftast bara ett inköp, en isättning och inget mer. That’s it. Sen sitter de där och man kan sova, duscha, träna och leva life som vanligt medan de bara hänger med. Perfekt för en latmask, med andra ord.

På en julmarknad på Union Square köpte jag stjärnor, blixtar och hästskor och de har fått sitta i sedan dess. Med några undantag såklart. Nu när min medusa är ur känns det extra bra att blinga lite i öronen. Någonstans måste det ju blinga, eller hur?

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Mitt nästa mission är de stora örhängena. Jag vill ha fler! Hitintills varvar jag mellan två stycken när det vankas festligheter och det är för få. Helt för få.

De guldiga nedan letade min mamma upp till mig på Urban Outfitters och de har fått hänga med på en utekväll, en julfest och på självaste julafton sedan dess. De andra är svarta. Ni har sett dem när jag var på Influencergala och utöver det rockade de dansgolvet den tjugofemte och för några dagar sedan, på nyårsafton.

Blixtar, hästskor, månar och stjärnor. Bling bling bling!

Hela kvällen igår satt jag och letade efter örhängen att klicka hem. I sann blogganda fick de såklart samsas i ett kollage också. Extra sugen är jag på de första, ser ni något mönster kanske? Klicka på siffrorna i bildtexten under kollaget för att komma till vardera produkt! Och just det, tipsdags tack! Var köper ni era bästa smycken? Help a sister out! Kram!

 

4 Comments

 1. Svara

  Christina

  4 januari, 2018

  För en nickelallergiker så är det ju bara äkta vara som gäller. Blev superglad när jag stötte på två pack av silverringar inne på Glitter i höstas. Äkta vara dessutom så det blev ett köp, sen dess har de hängt i öronen.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   4 januari, 2018

   klart!! äkta får det vara, annars kan man inte duscha med dem, haha!

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  4 januari, 2018

  så mycket fint! jag har haft ett par silverringar i, de enklaste någonsin, i säkert två år. borde verkligen köpa mig lite roligare örhängen att piffa kläderna med! jag älskar & other stories smycken, har dock inte köpt några än själv så vet inte alls hur de är – mer än att de är stört fina!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   4 januari, 2018

   Men ringar är fint!!! Har något från & other stories och det är väldigt stor skillnad på dem! Vissa är superfina men vissa känns klena

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS