Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Selmas nya polo – Emilia Westerstrom Selmas nya polo – Emilia Westerstrom

Har du och Selma haft modevisning? Frågade Simon för någon dag sedan när han öppnade upp min dator och möttes av Selma i polo, Selma i väst och Selma i hoodie. Och tja, det kan man väl säga att vi har.

Trots att vi här nere i Skåne nådde vinterns hitintills lägsta temperatur först igår, med hisnande minus två, har jag sett till att utrusta Selma med kläder efter Antarktisväder. Selma den rackarn har nämligen så dålig pälskvalitet att hon inte håller sig varm så som evolutionen planerat (jaja, hundraser kanske inte är evolutionens grej whatever), och behöver värme- och fashionhjälp från sin mamma (jag).

Att hitta kläder till en knähund kanske låter enkelt. Det är det inte. Förra året testade vi en hoodie. Hon trivdes ganska bra i den men med luva i vägen blev halsbandet gömt och kopplet knöligt och dessutom var den något för kort i ryggen. Så jag gjorde det till ett mission att hitta något nytt att klä Selma i inför denna vintern. Jag vill inte ha dödskallar, strass, kjolar eller rosetter men vill gärna kunna prova i butik och när bara att hitta en reflexväst som inte skiljer 100cm mellan storlek S och M är ett projekt förstår ni mig kanske bättre.

I New York (jäkla tjat) köpte jag en ny hoodie till henne. Extra tjock, grå och supermysig inuti, med ett hål för koppel i nacken. Perfekt tyckte jag.

Svimmar så söt.

Det tyckte inte Selma.

Den nya varianten hade små korta ärmar och det var tydligen det värsta man kan släpa in i ett hem. Med frambenen en meter isär stapplade Selma omkring som en full Bambi och även om hon vande sig lite efter ett tag fick hoodien hamna längst ner i byrålådan. Men sen. I en djuraffär kanske 200 meter hemifrån hittade jag den här. Och alltså. Kan vi ta en minut och uppskatta detta?

Hon ser ut som en författare. Som ett författarporträtt till en bok om någon dammig psykologiteori, fast en hund!

Och det var egentligen bara det jag ville säga. Eller visa. Ha en fin onsdag hörreni, och blir det motigt – kolla på författar-Selma så löser det sig. Jag lovar.

 

21 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  10 januari, 2018

  SÅ SÖT JAG ORKAR INTE. åååååh <3 vilken djuraffär kommer den ifrån? jag har SÅ svårt att hitta tröjor och jackor till otto pga han är så himla smal och lång men pytteliten i övrigt. inget passar liksom, haha 🙁 han hade behövt utöka sin garderob något också!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 januari, 2018

   Haha åh, smal och lång, gulle! Den är köpt här i Lund på Mammut Hund och Katt och jag har faktiskt ingen aning om eventuellt märke 🙁

 2. Svara

  Stephanie Cetina

  10 januari, 2018

  Åååååh men så fin hon är i den! Mina två små hade också behövt något, vad hette butiken? ?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 januari, 2018

   Mammut Hund och Katt heter den, de har tyvärr ingen webshop

 3. Svara

  Mia Bergvall

  10 januari, 2018

  Åh så söt! Vi har en fodral overall åt vår cocker så hon ska slippa bli så smutsig och blöt. Hon har ännu inte riktigt förstått att hon kan springa i den utan trippar fram med raka ben, ser så sött ut!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 januari, 2018

   ja alltså overall vore ju egentligen bäst, speciellt om det blir snö här nere, så slipper man snönollar över hela benen, men med tanke på hur de korta ärmarna togs emot vågar jag inte ens testa, haha

 4. Svara

  Finurliga fröken

  10 januari, 2018

  Jag orkar inte med hur söt hon är! Den passar henne perfekt. Den lilla författaren.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 januari, 2018

   Haha eller huuuur jag svimmar, är 100% partisk och tycker att hon är 100% sötast

 5. Svara

  Joanna- Livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

  10 januari, 2018

  Så söt

 6. Svara

  Christina

  10 januari, 2018

  Så sööt! 😀 Här tar vi motvilligt på den stickade tröjan när vi ska gå ut och det är lite kallare väder. Visar jag reflexvästen sticker hon och gömmer sig och med regnjackan på så vägrar hon uträtta något som helst. 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 januari, 2018

   Men lilla Doris då! <3

 7. Svara

  Wanderlust by Jona

  11 januari, 2018

  Haha åh, men sötnosen!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   11 januari, 2018

   <3

 8. Svara

  Netti Starby

  11 januari, 2018

  Herregud så himla söt! <3 Kramis

 9. Svara

  Frida G Svensson

  11 januari, 2018

  så så chic! <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   11 januari, 2018

   <3

 10. Svara

  Chanapha

  11 januari, 2018

  WOW! Vilka fina bilder och hon är så söt 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   11 januari, 2018

   Åh tack! Visst är hon gullig <3

 11. Svara

  marcus woxther

  11 januari, 2018

  va fin blogg 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   11 januari, 2018

   tack!!

 12. Svara

  jmontell

  15 januari, 2018

  cuuute! håller med om författarporträtt haha <3

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS