Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Orange hudvård – deep down detox och vitamin C – Emilia Westerstrom Orange hudvård – deep down detox och vitamin C – Emilia Westerstrom

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag vet inte hur många gånger jag nämnt att jag är en periodare. Tusen, antagligen. Nu tänker jag nämna det igen och denna gången har jag ramlat så hårt in i hudvårdsshopparträsket. Det här med hudvård har jag varit inne på längelänge eftersom min hy är ganska värdelös och jag under många år kämpat med att få bukt med både finnar, ärr och yttorrhet.

I april 2017 började jag gå regelbundet på behandling hos Electa och föll hutlöst in love med Exuviance Skinrise Bionic Tonic. De var mitt liv ett tag men när de var slut gled jag in på Dr.Murad. Sedan dess har jag kört rengöring, serum, dagkräm, nattkräm och peeling från samma märke och dra mig baklänges på en liten vagn hudterapeut-Malin men nu har jag börjat blanda in andra märken också. Så det är så.

I vanliga fall brukar jag såhär i vintertid behöva panikboka en ansiktsbehandling på första bästa ställe, och säga något i stil med dra av mig den här stela döda-hud-masken och kasta på något återfuktande när mitt ansikte redan känts lika stramt och fnöskigt som Freddy Kreugers.

lermask-murad-3

Eftersom jag varit grym med min rutin och mina behandlingar ett bra tag nu drog sig yttorrheten inte riktigt till samma spets i år men lite extra fukt hade inte skadat, om man säger så. Av en slump egentligen började jag lyssna på podden The Routine och redan en kvart efter att meningen du måste inte använda alla produkter bara ur samma serie började jag shoppa loss (under tiden detta inlägget skrivits har jag tillexempel klickat hem Elizabeth Arden Eight hour creme, för den måste alla ha. För nästan halva priset mot butikspris dessutom! Tjoho! HÄR hittar ni den). Hej och hå vad det gick. Katching katching, tjoff tjoff, nya paket kommer till mig dagligen numera med något nytt jag måste testa.

Och vad gör man inte då, när man får hem färgmatchande produkter och råkar skriva dagbok på nätet, om inte att kasta upp en flatlay och fyra av bild efter bild?

lermask-murad-1

Avene Tolerance Extreme Mask

141 kronor (25% rabatt fram till 2018-01-17, skynda!) kostar masken jag lägger all min tro på och med den rimliga prislappen smetar jag fuktmask i ansiktet två gånger i veckan, läppar och ner på halsen inkluderat. Masken är supersnäll och innehåller bara sju ingredienser. Min hy äter den snabbare än jag dricker min första kopp kaffe på morgonen. Jag gillar den, och då inte bara för prisets skull utan för resultatet.

Formula 10.0.6 Deep Down Detox

Formula 10.0.6’s detox-lermask var egentligen ett felköp från min sida. Någonstans i huvudet hade jag antingen blandat ihop namn, eller också bara råkats dra till orange + bergamot pga doftens skull. Oavsett så öppnade jag förpackningen ändå men har hitintills bara hunnit ge den ett försök. Masken ska vara inte bara rengörande utan superrengörande och bergamot ska enligt apoteket verka antiseptiskt – perfekt för mig som ständigt har någon form av sår i ansiktet. Priset är knappt lönt. 74 kronor. Pang!

Murad Rapid Resurfacing Peel

Varför jag slutade med de där Exuviancepadsen som jag älskade så mycket? För att jag fick testa ett paket av Murads servetter med 10% glykolsyra. Precis som padsen klipper jag servetterna på hälften och övertalar mig själv att jag därmed fått dubbelt så mycket produkt, och betalar hälften av priset per användning. Hängde ni med i det resonemanget? Nä, knappt jag heller, men kan jag intala mig själv att jag behöver unna mig, då gör jag det.

Murad Essensial-C Day Moisture 

Murads orangea serie passar oss med ojämn hudton och pigmentförändringar och innehåller solskyddsfaktor 30. Att jag hade en travelsize av denna på Mallorca är jag så himla glad över. Eftersom jag delvis har mörka fläckar och ärr som blir mörka vid solning, men även ljusa fläckar som syns extra mycket när resten av huden är solbränd tar jag tacksamt emot allt över spf 15 i dagcreme.

 

Direktlänkar till produkterna hittar ni genom att klicka på respektive rubrik! Ha en fin dag!

 

10 januari, 2018

8 Comments

 1. Svara

  maja söderberg

  11 januari, 2018

  Verkar bra det där!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   11 januari, 2018

   Det är det!!!

 2. Svara

  Gabriella

  11 januari, 2018

  Åh såå bra produkter!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   12 januari, 2018

   verkligen! är så spänd på elizabeth arden nu också!

 3. Svara

  Matilda Berlin

  13 januari, 2018

  Men åhh vilka bra tips!! Har aldrig haft så dålig hy som jag har just nu, så tar gladeligen emot alla tips jag kan få =) Kram <3

 4. Svara

  Ellen Lindberg

  13 januari, 2018

  hudvård <3 min bästa grej just nu!! borde testa masken från 10.0.6, jag har den lila men gillar den inte alls. den här låter som ett bättre köp!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   14 januari, 2018

   Jaså? Vad är det som inte känns bra med den lila? Jag har bara hunnit testa denna en gång och kände inget mirakel, men sen följde jag inte anvisningen heller hahha! Värt att testa för den lilla prislappen!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS