Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 En lördagslista om mig – Emilia Westerstrom En lördagslista om mig – Emilia Westerstrom

Välkomna till en lördagslista om mig, ackompanjerat av tre gråa bilder på yours truly. Jag jag jag jag. Hoppas ni vill läsa!

Hur har din dag varit?

Klockan är 12 och jag har varit vaken en timme. Under den timmen har jag noterat diverse krämpor, gjort ett snabbt städryck i ”köket”, skurit mig på två ställen på samma finger och gått ut en snabbis med Selma. Om en sekund dricker jag min första klunk kaffe och efter det tror jag att dagen kommer stråla!

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?

Nora! Och typ Kevin eller något om vore pöjk. Jag är så himla glad att jag blev tjej, hade inte orkat med att heta Kevin alltså.

Vilket är ditt största beroende?

Kaffe ligger utan konkurrens på nummer ett, men längre ner på listan hittas en hel del beroenden. Socker, hudförstörande och pengaslösande till exempel.

Vad gör du när ingen annan ser?

Plockar upp strumpor ur smutstvätten för en round two, spottar ut mat som är för varm tillbaka i tallriken (I know, så äckligt), föser ner smulor på golvet och hoppas att Selma ska städa upp efter mig och lyssnar på guilty pleasure-musik. Sådana saker.

Örhängena, ur fokus men i örat! Kika mer HÄR!

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?

Well. Vilken udda fråga för det första. Jag är ju sedan två år drygt fri från anorexi och bulimi och den sjukdomen tror jag alltid kommer ligga liksom latent i mig, redo att bryta sig loss om jag svävar iväg för mycket. Likaså panikångesten, den kommer så sällan nu, den där skrikande, hyperventilerande när man slår sig själv i huvudet och biter sig i tungan i hopp om att en bit ska trilla av. Jag går in på år tio av antidepressiva i år och hoppas för hela mitt liv att jag slipper undan fler sorters psykisk ohälsa.

Vad beställer du på krogen?

Vin. Vitt och billigt.

Vilken är din största skräck?

Den där om att ens föräldrar kommer lämna jorden före en själv och man kommer stå kvar och bara jaha, och nu då? Vad fan gör man utan sina föräldrar?

Hur gör man för att ragga på dig?

Haha! Det behövs inte. Det bästa tipset är att låta bli. Jag är dessutom en raggare av rang och skulle jag någon gång bli ensam (snälla nej.) sköter jag det där fint själv.

Vad har du funderat över på sistone?

Hur mycket mer mina fonder hade växt om jag inte varit dum nog att sätta mina pengar i bankens egna. Och den där Avanza. Är det något att satsa på eller?

När skäms du?

När jag blivit för full och låtit käften glappa snabbare än vanligt.

Vem är den mest kända människa du talat med?

Jag och Harry Styles utbyter romantiska meningar ungefär varannan natt, men utöver det vet jag inte. Någon världskändis har jag nog aldrig träffat men jag har umgåtts och varit nära vän med några svenska musiker och tatuerat någon dockusåpamänniska, haha!

Vilket uttryck använder du lite för ofta?

”Men gud” säger jag minst sju gånger under varje tatuerinssession när jag tappar grejer på golvet, missar papperskorgen när jag kastar papper och rullar över sladdar med stolen.

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?

Hmmmm. Någon gång i gymnasiet fick jag höra att jag passade i finnar. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska tolka det, men jag tror att det var menat som en komplimang.

 

So_sad_94

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?

100% av alla mornar vaknar jag senare än jag tänkt och surar över det halva morgonen.

Vad gör du när du är ledsen?

Det beror på vad som gjort mig ledsen. Ibland låtsas jag som ingenting och kör på som vanligt och ibland lägger jag mig med täcket i soffan, kollar på hjärndöd teve och gråter. Det är antingen eller.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?

Skulle det bokstavligt talat vara EN sak skulle det smartaste valet vara någon form av heltäckande sparkdräkt med fötter tänker jag.

Har du någon gång slagit någon?

Jag kommer till helvetet för detta men jag slåss ganska ofta. Inte för att jag är arg eller för att jag vill skada någon men för att jag 1) gör det rent reflexmässigt när någon säker något sarkastiskt om mig, eller 2) tror att jag är rolig och inte inser att jag egentligen är direkta motsatsen. OBSOBS att jag inte slår hårt blablabla, men ändå en oskön egenskap.

Vad ser du fram emot just nu?

Att klä på mig och gå mot tåget till Stehag, tjoho! Min pappa har fyllt femtio i veckan och vi ska hem och fira lite. Grattis till min pappa!♥

 

6 Comments

 1. Svara

  joré

  13 januari, 2018

  Vilken kul lista och vad fin du är!!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   14 januari, 2018

   Men tack!! Så snäll!

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  13 januari, 2018

  DU ÄR SÅ FIN.

  + ”föser ner smulor på golvet och hoppas att Selma ska städa upp efter mig” hehehe, kan sätta skyldig på den här också :’) otto är bästa städmaskinen!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   14 januari, 2018

   Haha en av många fördelar med att ha hund!

 3. Svara

  kajsagoransson

  14 januari, 2018

  hah! så mycket igenkänning på flera punkter. jag slåss också ganska mycket av samma anledning, så hemskt hahaha.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   14 januari, 2018

   Haha alltså usch vem är vi? Vilken kass egenskap! Tror dock att du väger upp med massa andra fina!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS