Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Välkomna in i vår lägenhet! – Emilia Westerstrom Välkomna in i vår lägenhet! – Emilia Westerstrom

Halli hallå mina vänner! Lite då och då undrar ni hur jag bor, och ganska ofta svarar jag att jag ska visa, men så blir jag drabbad av sån där prestationsångest över att jag inte har miljoner att stoppa in i mitt hem och därav inte glider omkring i ett Instagramhem och så slutar det med att jag visar er en enstaka stylad hörna istället. Så tramsigt.

Detaljbilderna finns såklart inte i annonsen, även om vi kommer hyra ut möblerat kommer tidningar och doftljus inte ingå, haha.

Söndagen spenderade Simon och jag med att plocka undan, fotografera och skiva en annons om vår lägenhet. Vi har ju snackat ett litet tag nu om att flytta upp ett år till Stockholm, och efter att ryktet spridit sig som en löpeld var det bara att hålla vad vi sagt och sätta igång. Eftersom jag ändå faktiskt fotat lägenheten idag till Blocketannonsen tänkte jag att jag skulle dela med mig av bilderna till er också. Bilderna är, för en gångs skull, inte speciellt planerade, inte stylade och inte redigerade på detaljnivå. Enjoy!

Hall i mitten med dörr in till tvättmaskinen, kök till höger och vardagsrum till vänster. Bakom, och över soffan går trappen.

Okej så i mitten av bilden är vår minimala hall. Från den kan man gå in till badrummet åt höger och till tvättmaskin och torktumlare åt vänster. Eftersom huset är byggt i början på nittonhundratalet och sedan renoverat har vi hundra miljoner hörn i varje rum. Vad är grejen med det egentligen?

Mittemot soffan, fast numera med en stor spegel på!

Hörnan mittemot soffan vet ni ju att jag är nöjd med. Denna bilden är från i somras när jag fick låtsastapetsera väggen rosa, minns ni?

På ovanvåningen finns ännu en ingång. Så knäppt.

I ena hörnet, bakom soffan, finns trappan som leder upp till ovanvåningen. Här möts man först av en hall med ännu fler hörn än nedanvåningen. I hallen har vi kontorsplats med ett långt skrivbord byggt på hurtsar, men bilden på den biten tog knäcken på denna prestationsprinsessa så den får ni klicka er in på annonsen för att se, hehe. Svänger man till höger från ytterdörr nummer två finns något som kan agera minirum, där kastar vi in saker vi inte vet var de ska stå.

Tavelväggen finns till höger från trappuppgången, ovanför ett långt skrivbord med hurtsar under.

Tavelväggen kämpade jag länge med. I mahognyramen har ett bebisfoto på min pappa suttit, värmeljuslampetten har jag snott av mamma och bilden på de tatuerade benen kommer från en gammal bok Simon råkat ha isönder. Någon gång vill jag bli ett sånt där riktigt tavelväggsgeni. Ni vet en sådan som bara kastar upp saker hej vilt på väggen och får det att se bra ut.

Sovrummet är sällan såhär städat, men ganska fint när det väl är det!

Och sist men inte minst har vi sovrummet. Det ligger rakt fram från trappen och är ett rum med endast fyra hörn (dock ett extra gömt i garderoben)!!! Fler bilder på sovrummet hittar ni HÄR!

Självklart vill jag även ta tillfället i akt att kasta ut frågan till er, känner ni någon som temporärt vill byta en lägenhet innanför Stockholmstullarna till en i centrala Lund? HÄR hittar ni Blocketannonsen och frågor får ni såklart gärna komma med i kommentarsfältet! Kram!

8 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  14 januari, 2018

  men wow, ni bor verkligen så himla fint! lovar att hålla lite extra utkik efter lägenhetsbyte som skulle passa er. så spännande med en temporär flytt!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   14 januari, 2018

   Dubbeltack ❤️

 2. Svara

  Helena Bergqvist

  14 januari, 2018

  Så fint! Gillar särskilt sovrummet!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   15 januari, 2018

   tack! Ja sovrummet är väl det som egentligen är lite genomtänkt, det andra har mest blivit som det blivit, haha!

 3. Svara

  Anna María

  14 januari, 2018

  Så himla fin lägenhet! Ska absolut hålla koll. Kul att ni flyttar upp 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   14 januari, 2018

   Jaa så roligt, vi får pyssla ihop!

 4. Svara

  Rebecca

  15 januari, 2018

  älskar lägenheten!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   15 januari, 2018

   <3

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS