Min Bulletjournal 2018

15 januari, 2018 14 Comments

Hej mina vänner! Hoppas allt är bra med er! Jag har preciiiis kommit hem från jobbet (lång dag idag) och ska bocka av mina små rutor i min Bulletjournal. Det kommer aldrig finnas något mer tillfredsställande än att bocka av to-do-listor, eller hur?

2017’s sista månader tappade jag suget helt på att göra fint i mina månads- vecko- och dagsloggar. Och det har jag ju sagt förut, en Bulletjournal måste inte vara fin, men min lathet drogs till nya nivåer och istället för att ens göra ett försök att åtminstone skriva på en någorlunda rak linje kladdade jag ner mina att-göra-listor mitt på en sida, var som helst i boken och bockade av med pennor som blödde igenom flera blad. Inte smart.

Bulletjournal 2018

En liten blomsterkvist fick ta plats. Så mysigt att bara rita liksom.

I veckan köpte jag en ny Leuchtturm, för, igen – det måste inte vara perfekt, men just nu kändes det så himla skönt att bara kasta ut den gamla kladdiga boken och börja om helt och hållet i en ny. Denna gången valde jag en med mjuk pärm och prickar. Jag valde att göra ett enkelt uppslag med två till tre veckodagar per sida och bara listor. Lätt som en plätt. Kvar har jag att skriva en ny årslogg, en statistiksida för mina sociala medier och en lista med alla sorters blogginlägg jag kommer på idéer till hipp som happ. Jag ser verkligen fram emot det, att sitta och pyssla ihop fina sidor igen.

Bulletjournal 2018

Kolla S:et.. shit happens.

Har ni börjat på en ny Bulletjournal i år? Eller kör ni vidare på förra årets? Och också!!! Vilken är er BÄSTA sida i er Bulletjournal? Berätta!

 

14 Comments

 1. Svara

  Therese

  15 januari, 2018

  Men gud så fint!
  Det blir (tyvärr..) ingen bj för mig i år..Jag försökte mig på det förra året men det var lite FÖR kul för mitt eget bästa haha… Det blev lite av ett heltidsprojekt kan man säga.. Det går ju att sitta och pilla och trixa med hur länge som helst! Så nu får jag nöja mig med att kika på andras skapelser istället 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   15 januari, 2018

   Haha ja det är ju den där gränsen alltså, när planeringen tar för mycket tid så man inte hinner med annat hehe

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  15 januari, 2018

  blir så pepp av det här!! jag kör fortfarande gammal traditionell kalender, till och med i fysisk form :’) tycker dock att det här både ser så himla fint och roligt ut. älskar ju att skriva och bocka av i listor!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   15 januari, 2018

   Åhh men du kanske kan få in en och annan lista i din kalender också!

 3. Svara

  Finurliga fröken

  16 januari, 2018

  Du är så fantastiskt duktig! Jag började faktiskt en ny vid årsskiftet. Sen första var mest ett test. Nu längtar jag efter att fylla i och bocka av varje dag.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 januari, 2018

   SÅ roligt! Att bocka av är det bästa!!

 4. Svara

  Wilma

  16 januari, 2018

  Men wow! Det där var så fint att jag var tvungen att slänga in en kommentar haha. Och i kombination med struktur och ordning & reda *ryser*

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 januari, 2018

   hahah! är inte så mycket ordning och reda egentligen tho

 5. Svara

  Elin Häggberg // Teknifik

  16 januari, 2018

  Fint! Jag kör vidare på samma, hade liksom mer än en tredjedel kvar. Men det funkar fint!
  Älskar det med Bujo att man gör PRECIS som man vill. Orkar jag inte göra en veckoöversikt skiter jag i det. På senaste har jag helt tröttnat på att tracka så då gör jag inte det helt enkelt. Min Bujo får fylla mina behov precis så som de känns dag för dag helt enkelt. Älskar det! Slutar också helt att göra fint ibland om jag inte har någon feeling på det.
  Jag gillar mina företagssidor för fakturor, pågående uppdrag, produkter jag har för recension mm.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 januari, 2018

   Jo men absolut! Jag hade också behövt ett gäng företagssidor, för mig har det inte blivit av riktigt än pga så svårt att komma på hur man ska lägga upp sidan optimalt haha!

 6. Svara

  Christina

  19 januari, 2018

  Jag har tagit steget in i bujo världen på riktigt nu och jag älskar den. Håller veckouppslagen väldigt enkla och har redan kommit på förändringar jag ska göra inför februari. Mitt favorituppslag just nu är min humörs-tracker samt mitt städschema, mest för citatet The only thing I hate more than a dirty house is cleaning. 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 januari, 2018

   Jaa så roligt!!

 7. Svara

  Wilda

  20 januari, 2018

  Åh du är ju en BuJo-guru av rang alltså <3 Min bästa är alltid årsplaneringen. Den lägger jag ner mest estetisk tid på tror jag. Jag fortsatte faktiskt på samma i år men jag hade nästan börjat på en ny så det var ju dumt att byta tänkte jag.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   21 januari, 2018

   hahah Bujo-guru, du är för fin du Wilda!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: