En löjlig bild + VI HAR FÅTT BOENDE

17 januari, 2018 7 Comments

HALLÅ! VI SKA TILL STOCKHOLM! Någon gång runt den femtonde mars tar vi vårt pick och pack och far iväg sextio mil uppåt för att testa på något nytt. Det känns så himla konstigt, kontraktet e-signerades med ett knapptryck och trots att vi vet att det snart kommer hända stora grejer känns det samtidigt som att ingenting har hänt. Det var så enkelt. Ett tryck och boom, point of no return. Tänk så mycket saker vi har att fixa, alla saker vi måste packa ner, alla saker vi på något vis måste få upp. Blanketter att fylla i, jobb att avsluta och påbörja och lilla lilla Selma, hur ska hon trivas i storstan? Hon som har nerverna utanpå och knappt tar sig igenom Lund C utan att spricka av iver. Lilla loppan.

Vi hittade lägenhet genom en bekant, Alejandra, vilket känns så himla skönt, men innan det roddes i hamn försökte vi oss på en Blocketannons, och det är där den löjliga bilden ovan kommer in.

En Selma som är sjukt obekväm och ser ut att ha människoarmar. Älskar henne.

Vi kom överens om att vi skulle ha med en bild på oss själva i annonsen även om det kanske kan anses lite kliché med ett par som håller om varandra, ser glada ut och representerar allt positivt i världen. Men det är ju som det är, eller hur. Simon tyckte att vi skulle se tuffa ut, jag tyckte tvärt om. Vem skulle vilja hyra ut till någon stenhård tatuerare? Fördomarna svämmar över. No way Jose. Jag tyckte vi skulle se mysiga ut. Snälla. Så vi tog fram stickade tröjor och var helylle och så diskuterade vi vidare och Simon bara; men smarta då? Smarta, ordningssamma och ordentliga människor är ju drömhyresgästerna. Så vi drog på oss glajjorna och fyrade av ett gäng bilder som blev så.himla.knäppa. Syskonfoto? Glasögonreklam? Ett syskonpar som gör glasögonreklam? Så kan det gå.

Hur som helst? VEM vill hjälpa mig hitta de finaste caféerna, butikerna och häng-ställena i Stockholm i mars? Hit me up!

7 Comments

 1. Svara

  Fantasiresor

  17 januari, 2018

  Haha älskar hur ni analyserat bilden. Tycker ni ser 100% pålitliga iaf 😀 Kul att ni ska flytta in i Alejandras lägenhet, vi är kontorskompisar i Hornstull tills hon flyttar så välkommen dit på fika sedan när ni är här!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   17 januari, 2018

   haha! Jag kanske tar över Alejandras liv, vem vet! Dricker gärna lite kaffe!!

 2. Svara

  annika

  18 januari, 2018

  meh – ni ser ju sjukt myisga och lagom hårda vs snälla ut! Min första reaktion när jag såg bilden var att jag önskar jag hade en lika bra bild på mig och min snubbe! Vad har du använt för objektiv på den här bilden?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   18 januari, 2018

   Haha! Jag har vanligtvis inte glasögon till vardags (bara när jag läser/sitter vid datorn osv) så därför känns det så himla tillgjort och roligt, men vet man inte det är det ändå en fin bild, det får jag hålla med om! Jag använder i 99,9% av mina foton ett Sigma 50mm f/1.4 <3

 3. Svara

  Ellen Lindberg

  18 januari, 2018

  haha men hallå, ni är ju SÅ fina!! förstår dock alla tankar om bilderna till annonsen, johan och jag klurade också så himla mycket innan vi la upp vår. vad ska en skriva, och vad ska en inte skriva? osv osv! jäkligt fint att det löst sig för er nu i alla fall, grattis <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   18 januari, 2018

   Haha ja man analyserar nog extremt mycket mer än vad man egentligen behöver, så tokigt egentligen! Men tack!! <3

 4. Svara

  Christina

  18 januari, 2018

  Så roligt! Ska bli kul att följa ert äventyr i huvudstaden. 🙂

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: