Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Rita en blomma – Steg för steg! – Emilia Westerstrom Rita en blomma – Steg för steg! – Emilia Westerstrom

Efter att jag lag upp mitt inlägg om 2018 års, för min del, första bulletjournaluppslag fick jag några frågor om hur man ritar en blomma. Så jag bestämde mig för att visa er, steg för steg!

Hur man ritar en blomma kan ju kanske kännas lite banalt, blommor är ju ofta en av de första sakerna vi lär oss att rita när vi är små, men så tappar vi självförtroendet och ritar kanske mindre och mindre och sen har vi glömt bort hur man gör. Så man blir vuxen och ser en ritad blomma och tänker men gud, det där kan jag aldrig göra! Men lyssna noga nu – det kan du visst!

Den här blomman är busenkel, speciellt om man tar sig tiden att snabbt skissa upp några stödlinjer med blyerts först, då blir den jämnare och snyggare! Kolla på bilden nedan, följ 1-6 i lugn och ro och lär dig att rita en blomma – steg för steg!

Rita en blomma, steg för steg

Över eller under spelar inte så stor roll för Hedvig, bara hon är i vägen duger det!

Bilderna då? Ser ni något ovanligt med dem? En hundtass eller så kanske? Jo, jag tog dem igår när jag passade Hedvig, Hannas hund. Hedvig är ju fortfarande valp och är liksom som en människobebis. Hon vill aldrig vara ensam. Kräver uppmärksamhet jämt. Hon behöver till och med somnas vid lunchtid och att jag skulle sysselsätta mig med annat än henne var inte enligt hennes plan alls. Det.gick.inte att få bort henne från bordet. Hon nosade, flyttade omkring och hämtade saker. Som en bebis. Jag ska aldrig ha en valp.

Rita en blomma steg för steg

Lätt som en plätt, eller hur?

Tillbaka till steg för steg-guiden! De streckade linjerna är alltså tänkt att göras med blyerts som stöd, för att sedan suddas ut. Och ett litet tips! Testa att göra cirkeln i mitten i olika storlekar, det förändrar supermycket! Här ovan har jag tillexempel gjort cirkeln ganska liten, i bulletjournalinlägget är den större, och HÄR, som tatuering, är den ännu lite större!

Vill ni se fler såna här steg för steg-guider? Vad vill ni lära er nästa gång?

6 Comments

 1. Svara

  Christina

  20 januari, 2018

  Så roligt med en guide! Använder nog ofta blyerts till att skissa med innan jag ger mig på något med tusch.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   20 januari, 2018

   Ja det är bäst så! Det blir oftast en ”senväg” att chansa utan, slutar ofta med att man får göra om allt igen ändå!

 2. Svara

  Elin

  22 januari, 2018

  Kan du lägga upp en steg-för-steg för hur man klarar av livet tack? ?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   22 januari, 2018

   Hahah! I fix!

 3. Svara

  Noukah

  26 januari, 2018

  Tack för en fin guide! 😀 Mer sånt!

  Och älskar busiga vovverumpan under bordet hahaha!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   26 januari, 2018

   Tack!! <3 Det kommer upp en till i helgen! Håll utkik på min insta! @emiliawesterstrom

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS