Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Om min nya piercing – Emilia Westerstrom Om min nya piercing – Emilia Westerstrom

Hej gänget! Jag ska bara snabbt slänga in ett inlägg här till er och svara på den populära frågan om vart mina piercingsmycken kommer ifrån.

Sedan jag piercade mig för snart sju år sedan har jag utvecklat någon form av tics där jag liksom snurrar på, och ”rättar till” mina piercingar konstant – något som resulterat i att jag tappat smycken för minst femtusen kronor bara rakt på marken och aldrig hittat dem igen. Det innebär inte bara att jag är fruktansvärt klantig utan också att jag lite då och då måste köpa nytt bling.

Näsringen har klarat sig länge nu, förutom att pläteringen försvunnit och silvet blivit missfärgat efter X antal syrabehandlingar då jag glömt plocka ur den. Med överläppen är det dock värre, där ryker smycken till höger och vänster och senast i november tappade jag den åter igen.

Eftersom jag hade önskat mig ett nytt smycke i julklapp köpte jag inget själv förrän julen var över, och några veckor därtill. Under den perioden tog jag även ut ringen och insåg ganska direkt hur invand jag var med mina tics. Konstant, alltså konstant, försökte jag dra en gång i läppiercingen och slå två gånger mot ringen, haha. Alltså.

Syns det att jag var sur när Simon hjälpte mig ta denna bilden? hehe. Oops. 

Hur som helst. Jag köpte i alla fall en ny, en blomma i nästan-vitt denna gången, som kontrast till den turkosa jag haft ett tag och eftersom ni lite då och då frågar mig här, på Insta, i DM och mejl var mina smycken kommer ifrån ska jag tala om det för er en gång för alla; Ornament Bodypiercing i Malmö! Bam bam BAAAM! Tyvärr finns inte ringen jag har inne längre, det var ett ganska bra tag sedan jag köpte den, men det finns en billigare variant i mässing på hemsidan! Smycket i läppen hittar ni HÄR!

 

2 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  24 januari, 2018

  gillar båda smyckena så mycket! och tusen tack för butikstipset, har velat byta ut min septumring i tusen år men så blir det aldrig av. nu ska jag morgonslöa framför nya smycken, perfekt!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   24 januari, 2018

   Ja så roligt! De är himla proffsiga och hjälpsamma på ornament!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS