Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Winter Workation i Åre, bilder från 2017 – Emilia Westerstrom Winter Workation i Åre, bilder från 2017 – Emilia Westerstrom

God kväll gänget. Här går det inte i många knop. Jag har mått ganska dåligt både i huvudet och kroppen några dagar nu och börjar bli väldigt trött. Ni vet säkert hur det är, den där veckan med ont i magen, ont i ryggen, ont överallt och ett humör som får vilken tonåring som helst att blekna i sina utbrott.

Efter att jag fick en smärtsam cysta av hormonspiral valde jag att plocka ut den och gå solo helt utan extrahormoner och konstigheter. Men detta. DETTA. Att ligga i fosterställning och yogaandas för att försöka koppla bort kroppen från medvetandet känns nog nästan värre. Är så trött på skiten. Fan alltså.

Skoter Åre

Elin i obligatorisk hopp-pose

Nog pratat om mina inälvor. Jag tänkte att vi ska kika på några bilder från förra årets Winter Workation med InoS. Läste ni bloggen då? I januari förra året? Då hade jag haft denna bloggen strax över två månader och satte mig femton timmar på ett tåg upp mot Åre för att träffa människor jag inte hade någon som helst koll på – förutom vårt gemensamma intresse och sysselsättning.

Sara och Emmi på skoter

Under en längre version av helg hade vi workation ihop – work och vacation på samma gång, lärde oss massvis av varandras erfarenheter och expertiser och åkte både skidor och skoter. I slutet av helgen hade jag så många nya fina bekantskaper att jag inte visste vad jag skulle göra av allt.

Foto: Helena Gunnare / Ohdarling.org

Och i veckan åker jag upp igen. Denna gången kommer jag möta många ansikten jag känner igen och flera människor jag redan känner. Jag är så glad för det – att jag fått nya vänner, att jag har ett jobb jag kan planera upp och ta ledigt från precis när jag vill och att jag har möjligheten att bara sticka såhär. Åka skidor och skoter. Snacka sociala medier och inte behöva vara ensam i sitt egna företagande. Så himla viktigt!

Skoter Åre

Ännu fler motljusbilder. Vad ska en bloggare göra liksom

2017 uppdaterade jag bloggen när jag kände för det, lite då och då. Jag hade ingen plan över innehållet, jag hade aldrig hört talas om SEO och jag hade aldrig fått något mejl från en potentiell samarbetspartner. Det ska bli så spännande att se vad detta årets workation kommer ge mig. Massvis av glädje, inspiration och motivation hoppas jag på, det behövs, veckor som denna.

 

2 Comments

 1. Svara

  Christina

  24 januari, 2018

  Så himla häftigt och härligt det låter. 🙂 Hoppas ni får en finfin workation. 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   25 januari, 2018

   Tack Cristina! Det ska vi ha!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS