Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 En snabb uppdatering från Åre – Emilia Westerstrom En snabb uppdatering från Åre – Emilia Westerstrom

God morgon gänget! Jag känner tydligt hur det behövs uppdateras här inne för ojojoj vad tomt det har stått! Som ni redan vet är jag på Winter Workation med Influencers of Sweden sedan i lördags (nåja, söndag morgon kom vi upp!). För min del har det hela blivit ganska mycket mer cation än work och både blogg, mail och allt annat runt omkring har fått ta lite stryk till förmån för mitt nöjesbehov. Så kan det bli ibland, och det är väl inte något fel med det egentligen. Jag vill hellre ge er något av värde eller åtminstone någorlunda kvalitet, än att mata upp material varken jag eller ni får speciellt mycket glädje ur.

Hur fint är inte detta?

Så det har stått tomt här. Och vad har jag gjort under tiden? Har jag åkt skidor? Ja, litegrann! I söndags for jag ut en liten stund med Katarina och Sofia. Vi tog oss ner för några enklare backar och upp till en topp alldeles sönderfrusen, blåsig och dimmig. Efter en kopp kaffe mötte vi upp Daniel och sen blev det åka av. Daniel åker nämligen skidor på ett vis som genererar så mycket fart som möjligt för så lite ansträngning som möjligt och även om jag var sist ner och egentligen inte alls något för fart och adrenalin var det himla gött. Att åka snabbt, under kontroll men med en liten touch av dödsrädsla alltså, tio av tio.

På måndagen gick jag mest i mina egna tankar på rummet, i byn och i bastulandet, och igår var jag uppe i backen igen. Med lite långsammare åkning, mycket finare väder och ett nytt sällskap – Linnéa.

Jag kommer berätta mer för er såklart, i sann blogganda, inlägg efter inlägg lite senare.

Rania hade med sig en drönare, friluftsliv och teknik i perfekt balans, med andra ord.

Work-delen av det hela då? Allt från grundvärderingar till blomsterblad och ekonomiskt oberoende har betats av. Vi har haftworkshop- och föreläsningssessions både på förmiddagarna och eftermiddagarna och pratat business i bastun, i backen, på rummen och vid middagen. Jag uppskattar verkligen att få bolla pitchmail och prissättning. Så skönt ibland.

I eftermiddag sätter jag mig på tåget hemåt, och från och med imorgon ska ni kunna förvänta er normal uppdatering här inne. Vi ses då!

15 Comments

 1. Svara

  FlyingDryden

  31 januari, 2018

  Haha, högsta möjliga fart till minsta möjliga ansträngning. Fina grejer och det applicerades ytterligare igår. Men ja, det är gött att bara finåka i de röda backarna också och faktiskt ta tillfället att njuta. Alltså, det var ju fantastiska skiddagar och även workationdagar så klart! Kul att ses igen! 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 februari, 2018

   Haha! Jag är ju mer en sådan som gläds över att njuta lite mer än att känna puls över nära döden upplevelser, men vi är väl olika där 😉

 2. Svara

  Christina

  31 januari, 2018

  Så skönt.. 🙂 Ser framemot dina inlägg.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 februari, 2018

   Skoj! Har en del att visa 😀

 3. Svara

  Katta Bucketlife

  31 januari, 2018

  Haha, åh, jag måste ju åka skidor med Daniel hör jag – älskar fart 🙂 Vilka härliga bilder. Ser fram emot att se fler av dina fina bilder från Åre.

  Jättekul att ses igen och lycka till med flytten!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 februari, 2018

   Haha! Är du också en störtloppare? Tack så mycket! Hoppas vi ses snart igen!

  • Svara

   FlyingDryden

   1 februari, 2018

   Haha! 😀

 4. Svara

  Mia Bergvall

  1 februari, 2018

  Är också sugen på en workation, verkar vara en perfekt mix av allt jag gillar!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 februari, 2018

   Bara kör! En workation kan ju se ut lite som man vill!

 5. Svara

  malinl

  1 februari, 2018

  Wooop! Så kul att träffas! Och att få läsa om din ww – både lik och olik min. Men det har jag inte ens kommit till bloggen med än, huvudet är för fullt av upplevelser liksom …

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 februari, 2018

   Jaa ska bli skoj att se dagarna ur andras ögon också!

 6. Svara

  majahurtigh

  2 februari, 2018

  Tusen tack för helt fantastiska dagar! Nu längtar jag till när vi ses igen! <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 februari, 2018

   tack själv! Du är en så härligt glädjespridare!

 7. Svara

  Fantasiresor

  13 februari, 2018

  Ja den skidåkningen alltså <3 Tack för kul dagar!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   13 februari, 2018

   Tack själv!! Det var skoj <3

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS