Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Yrke: Influencer / Omslagskalligrafi: jag – Emilia Westerstrom Yrke: Influencer / Omslagskalligrafi: jag – Emilia Westerstrom

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej! Jag har världens bästa boktips till er idag! Yrke: Influencer, skriven av Superduper-LaLinda, med ett omslag fotograferat av världens bästa Elin, Nevnarien, och en guldfolierad omslagskalligrafi av ingen mindre än yours truly! Hur fett är inte det då?

Under dagarna i Åre släpptes alltså Lindas första bok, Yrke: Influencer, en handbok om hur man gör karriär på nätet. Vi tillägnade en stund i restaurangen på hotellet åt boksignering, högläsning och Lindas tankar kring boken och jag måste säga att den är SÅ FIN! Inte bara för att jag, efter att ha visat mina textskills i tatueringsform på Lindas kropp, har haft äran att skriva titeln på boken, men för färgerna, papperskvalitén, fotografierna och citatsidorna.

Yrke: Influencer

Yrke: Influencer betar av allt man behöver veta för att kunna jobba med sociala medier som en blogg, Instagram eller YouTube och tar oss igenom allt från varemärkesstrategi, nischer och sälj till etik och lagar.

Jag har hitintills bara skummat igenom sidorna, läst punktlistorna och kikat på bilderna men jag känner på mig att boken är av den sorten man kan läsa om och om igen. Som en påminnelse om vart man vill eller är påväg, som motivation och inspiration.

Yrke: Influencer

Att mitt namn syns både på första- och sista sidan känns verkligen som en bekräftelse på att jag gör någonting rätt här på mina egna kanaler, att min kreativitet uppskattas. Men jag har som långsiktigt mål att delvis, utöver tatuerandet, leva på det jag skapar här inne och Yrke: Influencer kunde inte komma mer lägligt för mig. Inte minst då sista kapitlet: Du duger – en klurig grej att komma ihåg när jämförelse och krav finns överallt.

Yrke: Influencer finns att köpa HÄR, och får jag säga det själv tycker jag att ni alla med drömmar om att jobba med sociala medier ska unna er ett ex – om inte annat så som coffee table book, hehe.

Kram på er!

14 Comments

 1. Svara

  La Linda

  2 februari, 2018

  TACK för de fina orden!! Och TACK för din fantastiska handstil. 😉 <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 februari, 2018

   ❤️❤️❤️

 2. Svara

  Jeanette

  2 februari, 2018

  En bok som jag ska köpa mig, men just nu är vi en NO SPEND period så inga utgifter förutom mat & blöjor 🙂 Så jag får tyvärr vänta innan jag kan unna mig boken.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 februari, 2018

   Se det som e n investering ?

 3. Svara

  Ellen Lindberg

  2 februari, 2018

  ser så himla mycket fram emot att läsa den här framöver!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 februari, 2018

   Jag med! Ska gotta ner mig i den nu! Har du beställt den?

   • Svara

    Ellen Lindberg

    2 februari, 2018

    inte än! har behövt prioritera annat för csn-januari, haha ? men tanken är definitivt att den ska bli min alldeles snart!

    • Svara

     Emilia Westerstrom

     3 februari, 2018

     Usch jag förstår verkligen den, men januari är ju fattigt, nu går vi mot ljusare tider ;)!

 4. Svara

  Anna-Maria

  3 februari, 2018

  Så roligt att få vara med och göra bokomslag! 🙂 Det ser jättefint ut! Måste beställa boken och läsa!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 februari, 2018

   Jaa verkligen, kul med nya grejer överlag! Beställ direkt tycker jag 😉 värt det!

 5. Svara

  Linnéa

  3 februari, 2018

  Vad kul:)

 6. Svara

  Sandra Leone

  3 februari, 2018

  Fy vad kul att få vara med och göra bokomslag! Fint blev det med!

 7. Svara

  Anneli @ spinkfinger.com

  4 februari, 2018

  Så fint och roligt Emilia! 😀 och boken läste jag färdigt under två kvällar, så bra och lärorik!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 februari, 2018

   Ja men skoj att du gillade den också! Jag har faktiskt inte läst klart än, ser fram emot när jag får tiden!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS