Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 FAQ om vår Stockholmsflytt! – Emilia Westerstrom FAQ om vår Stockholmsflytt! – Emilia Westerstrom

Hej gänget! Hoppas att allt är bra med er! Idag har jag en liten extragrej att informera om! Det är nämligen så att jag ska ta över Influencers of Swedens Instastorys idag! Där ska jag ta er genom min dag och samtidigt tipsa lite om the basics i Bulletjournalling, eftersom jag vet att ni fortfarande är många som undrar hur man startar. Vill ni hänga med mig där hittar ni InoS konto HÄR! Självklart blir jag superglad om ni vill engagera er, ställa egna frågor och svara på mina, vi ses där!

Här inne på bloggen ska jag svara på lite frågor om Stockhomsflytten. Det närmar ju sig nu och jag vet att ni har en hel del frågor om det hela som ännu inte gått att luska ut från mina sociala kanaler. Ni är så nyfikna av er och det är så himla skoj tycker jag! Här kommer svar på de frågor ni ställer mest frekvent gällande min flytt till Stockholm!

Q: När flyttar ni? 
Någon gång runt den 15-17/3 går flyttlasset! Vi kommer bo i en andrahandstvåa i Hornstull och mer info än så har vi egentligen inte. Eftersom varken Simon eller jag har körkort är det fortfarande väääldigt luddigt hur flytten kommer gå till rent praktiskt. Trettio köldskadade växter i en flyttfirmabil finns inte på kartan och några vänner som helst av allt kör 120 mil för att bara vara en extra bra kompis har vi inte i överflöd.

Q: Har ni hittat en hyresgäst till er lägenhet än? 
Nej!!! Jag är klantarslenas mamma och har lagt in vår Blocketannons alldeles tokigt, vilket har resluterat i en massa missförstånd. Vi kommer ha någon som kommer och kikar idag förhoppningsvis men om det inte går i lås är det nog dags för oss att panika lite. Är du i behov av lägenhet i Lund? Kontakta oss HÄR! Och OBS att vi alltså inte längre är intresserade av byte, utan en helt vanlig andrahandsuthyrning!

Hoppas på att vara såhär glad merparten av tiden i Stockholm.

Q: Hur kommer det sig att ni flyttar?
Anledningen till flytten är egentligen Simons tristess. Han är basicly född och uppvuxen i precis samma kvarter som vi bor i, som vi jobbar i och som Simons bästa vänner och familj bor i. Han ville testa något nytt och föreslog något varmt, typ Spanien. Jag sa aldrig i livet och så kompromissade vi oss fram till huvudstaden. Ni vet hur det blir.
Jag ser så himla mycket fram emot lite miljöbyte och tror att det kommer bli klockers!

Q: Kan vi ses och dricka kaffe? 
Ja! Älskar kaffe.

Q: Kommer du fortsätta tatuera även i Stockholm? Hur bokar jag tid? 
Jajamän! Såklart! Just nu är jag inte helt 100% på var jag kommer jobba och därför tar jag inte emot bokningar i Stockholm riktigt än. Jag kommer berätta här och på min Instagram så fort jag vet! Lovar!

Q: Jag vill hinna tatuera mig innan du sticker, har du tider kvar?
Jag har några pyttefå tider kvar, skynda att boka! Mer info om det hittar du HÄR!

 

 

 

7 Comments

 1. Svara

  Anneli @ spinkfinger.com

  6 februari, 2018

  Jag måste ju faktiskt åka till Stockholm för nästa tatuering då 😉 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   6 februari, 2018

   men ja! Det tycker jag!

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  6 februari, 2018

  ser så mycket fram emot att *få hänga med i flytten* till stockholm genom bloggen! tror att era stockholmsäventyr kommer bli kanon. hoppas allt går bra med er lägenhet också, att ni hittar någon som vill hyra!!

 3. Svara

  Alma

  6 februari, 2018

  Kul att du kommer till Stockholm! Vi kanske får ses över en fika någon gång, hade varit roligt! 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   7 februari, 2018

   Men jaa det vill jag supergärna! skoj!

 4. Svara

  ISA

  7 februari, 2018

  Men stoppa pressarna! HUR kan jag missat att du ska flytta hit?! Fy fan vad kul!! Och jäkla flyt att få en tvåa i Hornstull, hur lyckas man ens? Alltså jag tjingar både kaffe och tatuering! Det är en icke-fråga! (skoja). Kram och välkommen, du kommer älska stan <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   7 februari, 2018

   Haha! Jag är inte så bra på att uppdatera om mitt liv här inne, så det är inte så konstigt 😉 klart vi ska ses!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS