Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 En fika med min syster – Emilia Westerstrom En fika med min syster – Emilia Westerstrom

Hej gänget! Hur är det med er idag? Jag har haft ett gäng ganska jobbiga dagar på rad nu. På insidan liksom. Ni vet när man inte hinner tänka färdigt en tanke innan den avbryts av en annan, eller samma, om och om igen. Det bara maler på och på utsidan är allt som vanligt men inuti, ja ni vet. Sådana dagar.

Just därför kom det så lägligt när min syster hörde av sig imorse och undrade om jag ville fika. Jag är väldigt väldigt bra på att prata väldigt väldigt snabbt men idag glappade det lite extra när jag fick möjlighet att vräka ur mig aaaallt. Så skönt att få göra det ibland.

Hannas chokladkaka. Visst är det absolut bäst när ens fikasällskap inte orkar äta upp och man plötsligt får två saker att käka?

Efteråt fick jag gjort lite pappersarbete med bokföringen, gick hem och sov någon timme, hade en visning för lägenheten och lagade mat. Nu ligger jag i soffan med täcke för andra gången ikväll. Och fryser. Jag har vanligtvis några olika knep att testa när dagar som dessa kommer – musik att lyssna på och YouTubeklipp att kolla på, men idag var ingen sådan dag. Idag är en dag under täcket, med godis och glass och gräddig pastasås. Det får vara okej idag.

fika.hanna-2

Vi fikade på Inkognito här i Lund, det är faktiskt första gången jag är där, fint!

Men att fika dock. Det är sällan det slår fel. Igår var jag gladare, dippade några gånger men räddades av fika. Min vän Elin kom upp (vi bor i samma byggnad, hehe), drack te och åt choklad och som pricken över i bokade vi en resa till London i mars. Jag ser så mycket fram emot det. Jag har rest varannan månad nu den senaste tiden – till Mallis, New York, några Stockholmsvisiter och Åreresan. Det känns som himla mycket farande när man tänker efter, men det har varit så himla skönt att få kunna göra det denna hösten och vintern, och jag ser fram emot att få åka iväg ännu en gång nu snart. Det är säkert sex år sedan jag var i London senast så det ska bli himla bra!

Men nu, nu bäddar jag ner mig åter. Vi hörs imorgon vänner!

6 Comments

 1. Svara

  Anna-Maria

  8 februari, 2018

  Usch för sånna dagar då allt bara känns skruttigt! Fika kan verkligen vara den bästa medicinen då! Och bra sällskap och/eller att bädda ner sig i soffan. 🙂 Hoppas du känner dig bättre till mods idag och får en fin dag!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   8 februari, 2018

   Tack <3 Idag känns det redan såå mycket bättre! Kanske var det fulla paketet ottoglass som gjorde susen igårkväll, hehe

 2. Svara

  Alma

  8 februari, 2018

  Gud vilken mysigt fik!! och London<3<3 saknar konstant England, 4 år sedan jag var där nu 🙁

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   8 februari, 2018

   Ja verkligen!! Man sitter liksom på en ovanvåning med vääärldens största fönster! Letade efter ”bloggvänligt” och det tycker jag väl att vi prickade in, haha!

 3. Svara

  julia

  8 februari, 2018

  ååh var på inkognito igår och åt årets första semla och det är verkligen såå fint! särskilt den där chokladkakan är to die for!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   8 februari, 2018

   Alltså ja! Världens godaste!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS