Steg för steg: Rita till Alla hjärtans dag!

11 februari, 2018 12 Comments

Hej! Long time, no see känns det som! Jag tog två välbehövliga dagars paus härifrån efter att jag insett, som en blixt från klarblå himmel, att varken mina vänner eller min familj kommer finnas nära till hands längre efter Stockholmsflytten. Jag måste umgås med dem alla tills jag mår illa av bara tanken innan vi sticker. Alltså. Självklart har jag tidigare tänkt på allt jag kommer lämna kvar här nere, men i fredags slog det mig ännu hårdare. Att jag inte bara kommer kunna skicka ett meddelande vilken kväll som helst efter den 15 mars för att en timme senare sitta i soffan med mina vänner.

Så i fredags träffade jag några vänner, och efter jobbet igår åkte jag hem till familjen och sov över. Är det det här som kallas kalla fötter? Den här vad-fan-har-jag-gett-mig-in-på-känslan?

Ett hjärta, ett brev, och en….pommes.

Till något helt annat! Har du gjort ditt veckouppslag för vecka sju än? Om inte har jag tips på tre små illustrationer att pynta sidorna med! Två om du är som jag och gillar Valentines, och en om du kanske inte riktigt är så superpeppad på det där med förhållanden och kärlek och yadayada.

Alldeles för enkelt, kanske du tänker, men bara hjärtat tåls att övas på några gånger. Hur enkelt det än ser ut, så är hjärtan ganska svåra tycker jag. Hjärtan är tillexempel, trots enkelheten, ett av de motiv jag behöver koncentrera mig mest på för att få till när jag tatuerar. Att få de båda delarna symmetriska och lika stora är en konst, jag lovar.

Fries before guys är för övrigt min roligaste grej, synd bara att jag egentligen inte håller med, hehe.

Till nästa vecka har jag två potentiella inlägg på temat bulletjournalling och att rita, och jag tänkte att det ska få bli omröstning för vilket inlägg som ska publiceras. Så, vad tycker du? Vill du se steg för steg hur man ritar klippor och berg (det är skoj!), eller vill du se ett inlägg om moodtrackers, och tre olika exempel på hur de kan se ut? Skriv en kommentar så vet jag ♥

Nu ska jag laga mat och krypa ner i soffan. Att jobba både lördagar och söndagar funkar, men oj så skönt det är när man väl kommer hem igen. Vi hörs imorgon!

12 Comments

 1. Svara

  Lovisa

  11 februari, 2018

  Klippor och berg – definitivt! Tack för dina guider! 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   12 februari, 2018

   Åh men tack själv hörru!

 2. Svara

  Christina

  11 februari, 2018

  Moodtrackers, eller trackers överlag röstar jag för. 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   12 februari, 2018

   Noterat! Tack!

 3. Svara

  Alma

  11 februari, 2018

  Känner igen kalla fötter! Jag mådde faktiskt superdåligt mentalt innan jag skulle flytta till Stockholm från Varberg. Pressen att hitta ett boende och att flytta hemifrån för första gången – 50 mil bort – var inte jättekul. Lämnade mycket hemma och jag är så himla hemmakär så det var verkligen svårt. Men det känns bättre när man väl gjort det, då är det inte lika läskigt längre! Och så hittade jag ju min nuvarande sambo här så man kan ju inte klaga, haha 🙂
  Svårt att välja mellan berg och moodtrackers, tror nog moodtrackers! Blir så pepp på att börja testa att göra en bulletjournal när du lägger upp så mycket fint och det verkar vara ett så himla bra sätt att hålla koll på livet i (såg din insta takeover på inos, så inspirerande). Får kanske gå och köpa mig en bok och lite pennor och köra igång!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   12 februari, 2018

   Aaah jag visste faktiskt inte att du inte var från stockholm! Skönt att höra!
   Ang bulletjournal – testa! Det finns bara rätt!

 4. Svara

  Ellen Lindberg

  12 februari, 2018

  det ser så enkelt ut när du ritar! så jäkla duktig. jag har en helt vanlig kalender men blir så peppad på en bullet till nästa omgång. allt för att faktiskt också få kladda lite på sidorna.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   12 februari, 2018

   Haha! Tack!! Du kanske kan kladda lite på shoppinglistorna eller räkningarna, haha!

 5. Svara

  Linda

  13 februari, 2018

  Moodtrackers

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   15 februari, 2018

   Cool! Kör på det!

 6. Svara

  Jeanett

  14 februari, 2018

  Svårt val, vill se båda ju 🙂 Men mood trackers till att börja med.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   15 februari, 2018

   Grymt! Då blir det det!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: