Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 3 blogginlägg att läsa vecka 8 – Emilia Westerstrom 3 blogginlägg att läsa vecka 8 – Emilia Westerstrom

Foto ovan: Julia Tuvesson / Tuvessonskan.se

Ola! Tisdag alltså. Idag har jag haft tusen saker att stå i, först och främst åkte in till Malmö för att göra några ärenden och träffa min syster och därefter har jag haft en punktlista som går från Ystad till Haparanda och ytterligare en liten bit. Jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt och tillåter tiden (troligen inte) ska jag börja packa ikväll. Det är nära nu!

För dig som inte har miljoner punkter på schemat har jag sammanställt tre läsvärda inlägg att gotta ner sig i. Eller, de funkar egentligen oavsett längden på to-do-listan, jag drar nytta av dem alla!

Gröna wraps för en enklare vardag

Favorit i repris! Mitt bästa recept både i stresstider och i perioder då jag vill testa att själv komponera ihop roliga middagar – Julias wraps med vegobollar!

Efter att jag testat göra morotsbiffar på Julias vis första gången blev både Simon och jag besatta. Biffen/bollarna går att variera i oändlighet och går icke att misslyckas med! Jag är så jäkla sugen på en wrap med rödbetsbollar i veckan.

Foto: Atta Ring / Maja Furenberg Ring / Studio-in.se

Inredningstips – bädda fint i sovrummet!

Jag har följt Atta och Maja ett bra tag på deras Instagram och framförallt instastories där de visar sin vardag som inredningsstylister. När jag för bara lite sedan insåg att de dessutom driver en blogg blev jag icke besviken! Att bädda en säng på sådär slarvigt, fluffigt stylistvis ser ju enkelt ut men alla som testat vet ju att det inte alls är att bara kasta en filt på sniskan – det är svårare än det ser ut! Just därför älskar jag att Atta och Maja benat ner fluffbäddningen till en steg för steg-guide!

Foto: Agnes Gällhagen / Cashew-kitchen.com

28 self care-tips för att varva ner på kvällen 

De högintensiva jobbveckorna har startat för mig och för att jag över huvud taget ska orka med har jag insett att jag kommer behöva ägna mina sista vakna timmar åt mig själv.

När jag vill varva ner bäddar jag mig på soffan och sätter igång TLC. Efter någon minut är mobilen uppe och datorn framme och plötsligt varvar jag inte ner alls. Att ha alternativa sysselsättningar nedskrivna känns smart, bara att plocka en ur listan och sätta igång att slappa!

21 februari, 2018

5 Comments

 1. Svara

  Maja Lundqvist

  21 februari, 2018

  Läste igenom inläggen nu på min lediga onsdagskväll, verkligen läsvärda allihop!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   21 februari, 2018

   Så härligt!! Det finns sååå många bra bloggar där ute alltså!

 2. Svara

  Agnes {Cashew Kitchen}

  22 februari, 2018

  Åh fint att du ville lyfta mina self care-tips! 😀 Tack! Blev också svinsugen på Julias wraps…

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   22 februari, 2018

   Alla Julias wraps är guld ju!

 3. Svara

  Moa Håkansdotter

  22 februari, 2018

  Det sista inlägget, så bra!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS