Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Vad vill ni läsa? – Emilia Westerstrom Vad vill ni läsa? – Emilia Westerstrom

Godkväll! Här sitter jag och äter tomatsoppan Sandra nyss publicerade recept på, kollar på The Good Doctor och bloggar, multitasking, eller hur?

Vet ni vad. Jag hade velat ha lite hjälp av er, jag vill att ni berättar vad ni vill se mer och mindre av här inne på bloggen! Ni kanske har sett den här typen av fråga på andra bloggar också och det är inte alls för att jag eller någon annan vill att ni gör hela jobbet och kommer på idéerna utan för att ni som läser ska få en så bra upplevelse som möjligt!

Att blogga kan vara ganska ensamt och sitter man inte på på ett stort kontor och skriver (vilket jag inte gör) är möjligheterna att bolla tankar med kollegor snäppet över noll.

Jag måste öva på att bli fotad. Att först be om hjälp och sedan skämmas och bara tramsa sig är fasen inte schysst.

Jag vet inte om ni tänkt på att innehållet här har förändrats litegrann, men det har det, som ett resultat av en kombination av min tid och inspiration och vad jag kunnat utläsa från era kommentarer, siffrorna jag ser och responsen jag får. Bloggen är nu lite mer en livsstilsblogg och lite mindre en renodlad DIY-blogg och jag tror att ni trivs här inne, men vad vet jag, ni kanske hatar hur utvecklingen sett ut?

De här bilderna fick jag hjälp med av min syster igår. Såna här bilder där ni kan se vem det egentligen är som sitter och skriver till er har jag fått för mig uppskattas, tillexempel, men ni kanske sitter och rynkar på näsan nu, vad vet jag?

Ska jag vara seriös på bild brukar profilen åka fram, märks det, hehe.

Jag skulle mest av allt i världen önska mig att ni skriver en kommentar på inlägget och svarar på 1) Vilka inlägg är dina favoritinlägg? 2) Vilka inlägg kan du lika bra vara utan? 3) Vilka inlägg saknar du, eller önskar fler av? 

Sju miljoner tack! Nu hoppar jag in i duschen!

15 Comments

 1. Svara

  Sabina

  21 februari, 2018

  Jag gillar blandningen som du har nu. Tycker din blogg är en av de mysigaste platserna på internet och du får mig att vilja skapa saker själv istället för att bara köpa massa nytt. Keep up the good work girl!?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   21 februari, 2018

   Men hallå!!!! Så fin du är!! Tack <3

 2. Svara

  Finurliga fröken

  22 februari, 2018

  Jag känner precis som Sabina!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   22 februari, 2018

   ❤️❤️❤️

 3. Svara

  Jenn - forever abroad

  22 februari, 2018

  Jag gillar alla bilder på dig och alla bilder som du fotar, hehe. Är egentligen inte så intresserad av varken tatueringar (fast det är ändå lite spännande eftersom det är så utanför min värld) eller DIY (är så sjukt opysslig av mig). Men måste också säga att jag tycker du har en nice mix <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   22 februari, 2018

   Haha intressant!!! Tänker du vardagsfotografier liksom? Tack för ditt svar! ❤️

   • Svara

    Jenn - forever abroad

    24 februari, 2018

    Jaa men allt som du fångar med din kamera – och redigerar. Gillar ju din fotostil liksom!

 4. Svara

  Erica

  22 februari, 2018

  Mer vardag och livsstill helt klart! 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   22 februari, 2018

   Aah! Noterat, tusen tack!

 5. Svara

  Christina

  22 februari, 2018

  Jag gillar också mixen av inlägg som det varit tidigare. Inspireras av dina diy-inlägg, blir sugen på en tatuering av dina jobb-inlägg och gillar att hänga med i din och Selmas vardag eftersom du verkar vara en skön typ med världens bästa hundras. 😉

 6. Svara

  Ellen Lindberg

  22 februari, 2018

  jag älskar blandning och är en typiskt ”lagom är bäst”-person när det gäller det här, hehe! älskar att få DIY levererat, men väver gärna ihop det med att däremellan läsa mer om ditt liv och vardag. sådant som hänt, sådant som känts och så där!

 7. Svara

  Klara

  23 februari, 2018

  Jag är varken en så långvarig eller frekvent läsare (förrän nu!), men tycker att din blogg känns så bra blandad och välgjord! Älskar ca varenda bild. Skulle spontant säga mer stilinlägg, kopierar gärna din outfit här rakt av (och med det sagt: varifrån kommer byxorna??)

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   23 februari, 2018

   Haha så fin du är! Tack!! De är från hm❤️

 8. Svara

  Emma

  2 mars, 2018

  Din blogg är ju bland mina favoriter!

  1) Mina favoritinlägg är nog främst livsstilsinlägg kombinerat med kreativitet som diy, bujo och tatueringar. Så blandningen mellan livet och det kreativa helt enkelt!

  2) Jag gillar att dina inlägg är välarbetade! Halvtaffliga inlägg för att lägga ut x antal x ofta är inte bra och gillar att du inte gör så – börja inte helt enkelt haha.

  3) Du har världens snyggaste Instagram! Hur planerar du din insta? Bilder osv?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 mars, 2018

   Men åh tack!!!!! Så snällt! Jag planerar inte mer än att jag brukar dubbelkolla så att bilden passar någorlunda in i appen Snug innan jag publicerar.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS