Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Mina tatueringar i Lund – Emilia Westerstrom Mina tatueringar i Lund – Emilia Westerstrom

Nu är det inte långt kvar alltså! Om tre veckor flyttar vi och ännu några dagar tidigare tar jag mitt pick och pack från studion i Lund, ner i små lådor och bort. Jag vet inte var de ska ta vägen, grejerna, i Stockholm kommer studioägaren stå för inköp av allt och allt som behövs för att jobba (utom maskiner och sådär såklart) finns redan på plats. Mitt skrivbord blir totalt överflödigt, lika så min stationära PC som tjänat mig sedan mitt företags start, var ska den ta vägen? Stackars datorn som knappt blivit avstängd för vila sedan 2013, som spelar dålig musik och innehåller min livshistoria i dokumentmappen. Så märkligt det känns egentligen att bara flytta.

Dödskalle och orm på min farbror som kikar förbi lite då och då och fyller på. I söndags gjorde vi en grammofon och en sån där tjej med halva huvudet dödskalle som jag visat er i något tidigare inlägg.

För ett tag sedan svarade jag på en fråga kring hur stilen på mina tatueringar förändrats och idag tänkte jag kika ännu lite närmare på det genom att kasta in ett antal bilder från min tid i Lund. Jag har tatuerat här i ganska på pricken två år nu, innan dess hade jag en studio i Eslöv under ett år och dessförinnan hyrde jag ett rum intill tatueraren som lärde mig.

Två år har gått så jäkla fort. Helt i ärlighetens namn fick jag gå tillbaka i Instagramflödet för att kolla efter om det verkligen var två, och inte ett år jag jobbat här.

Denna kaffeplantan var en av de absolut första jag gjorde i denna enklare stilen jag kör mycket nu. Tacktack!

Jag förstår om det på bilderna mest ser ut som att jag gått från att göra stora grejer med tjockare linjer till att göra små med smala, men i verkligheten har jag utvecklats himla mycket mer än så, och det är viktigt att påminna sig själv om ibland, kanske speciellt under perioder som denna när det mest känns som att allt står still.

Papegoja! Denna gjorde jag för inte så länge sedan. Fjärilen som skymtar tror jag är den första jag gjorde på denna armen, sedan ansiktet, rosen och svalan. Kanske? Jag har ingen aning.

Jag har lärt mig dels om maskiner och färg men också om vad jag tycker är roligt. Jag har dessutom lärt mig att det jag tycker är finast inte alltid är det som är roligast, och det jag är bra på och inte heller nödvändigtvis det som är mest skoj.

En av de tidigare buketterna! Jag gillar det spretiga i denna! Tänk så mycket buketter jag fått göra, helt tokigt.

I Stockholm kommer jag jobba med fyra män som allihop jobbat mycketmycket längre än jag och kan mycketmycket mer. Jag är så himla nyfiken på hur ett sånthär inlägg kommer se ut om ett år, när vi flyttar hem från Stockholm igen. Jag kanske fortfarande gör buketter. Eller inte alls.

 

24 februari, 2018

4 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  23 februari, 2018

  kommer bli så intressant att se hur ditt senaste år sett ut, om ett år!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   23 februari, 2018

   eller hur! Är fett spänd på mig själv haha!!

 2. Svara

  Anna

  23 februari, 2018

  Om man gillar din stil, vilken annan tatuerare skulle du istället rekommendera nu när du inte tar fler bokningar?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   25 februari, 2018

   Hmmm det beror nog på lite vad du vill göra mer specifikt! Jag vet att många av mina kunder också tatuerat sig av bla Alexandra på Crooked Moon och Lotte på Malört i Malmö! Men! Håll utkik! Jag kommer komma ner och jobba i lund/malmö ändå, troligen redan i April, kommer skriva ut det på instagram!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS