Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Vardagslistan – Emilia Westerstrom Vardagslistan – Emilia Westerstrom

Hejhej! Glad lördag på er!

Jag hittade en vardagslista från Sandra via Ellen och tänkte att eftersom mina lördagar är lite som tisdagar och tvärt om ibland kan en vardagslista passa bra även på helgen här inne. Det liksom lite skitsamma. Just denna lördagen är jag dock ledig för födelsedagsfirande. Elliott fyller 6. Det ni! Hur som helst, här kommer listan:

Något jag värderar högt i min vardag:

Just nu är vila min bästa och viktigaste grej. Jag längtar så himla mycket tills solen kommer tillbaka och jag förhoppningsvis blir både pigg och glad igen.

Det här äter jag till frukost:

Först kaffe, sen två skivor Södervidinge stenugnslimpa utan den övre kanten. Ost, gurka och örtsalt.

När går jag och lägger mig:

I snitt strax över 01. Sen kikar jag på gamla failvideos på YouTube i upp till en timme. Ooopsie

Saker som står på min tråkiga vardagliga to-do just nu och som jag aldrig gör:

1) städa inklusive våttorka golvet 2) svara på mejl och sms 3) slänga allt som möglat sönder i källaren och inte kommer ersättas av försäkringsbolaget pga vem har kvitton på sina saker i källaren?

Det här äter jag till lunch:

Ajdå. Denna är på flera sätt jobbig att erkänna. Jag äter nämligen antingen ingenting, godis/ballerinakex/Pågen gifflar eller färdigmat från Ica som värms i mikron. Här gråter både min kropp, mitt hjärta och min plånbok. Usch!! Skärpning!!

När jag går upp:

09-09.30

Jag går till jobbet:

När som helst mellan 12 och 15 beroende på när jag har min första kund. Jag försöker jobba hemifrån så mycket jag kan för att Selma ska få sällis.

Jag kommer hem från jobbet:

Runt 19 oftast! Sen kör jag bloggjobb och mailrace hemma fram till kvällen.

En vanlig vardagsmiddag:

Antingen hämtmat, k*ttbullar och potatismos eller pasta.

Vad jag gör på vardagskvällar:

Jag sitter alltid med datorn. Alltid. Utöver det kollar jag på teve, duschar länge och går en runda med Selma och en podcast. Mina kvällar ser nästan alltid likadana ut och ofta somnar jag på soffan numera. Mitt liv låter så deppigt, eller hur?

Har jag söndagsångest:

Nope. Begreppet söndagsångest har jag aldrig förstått egentligen. När jag gick i skolan hade jag all-dags-ångest och numera flyter ju helg och vardag ihop ganska mycket. Jag tror att söndagsångest främst kommer till de som inte gillar sitt vardagsliv, och så är inte faller för mig, tack gode Gud.

11 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  24 februari, 2018

  tror också att den där söndagsångesten handlar mycket om att en egentligen inte gillar sin vardag. prick så har det varit för mig när jag känt den där ångesten tidigare, att jag inte velat att det ska bli måndag pga inte riktigt gillat mitt jobb osv. medan min sambo aldrig förstått det där, eftersom han jobbar med det han gillar mest ändå! och nu, så här efteråt när jag börjat studera och inte känt söndagsångest en enda gång, är det så solklart: det är inte värt att ha den typen av ångest en dag i veckan (fyller ju ändå på med annan andra dagar :)))) osv), utan då är det så mycket bättre att ändra sin vardag/situation/byta jobb istället.

  fint att få läsa dina svar på listan <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   25 februari, 2018

   100% klockrent!

 2. Svara

  Jenny Krusbär

  24 februari, 2018

  Södervidinge Stenungslimpa. Åh. Det är en av de grejer jag ständigt saknar från Sverige. Att sitta framför datorn på kvällarna är väl något de flesta gör och liksom ”skäms” över eller tänker att en borde göra mer. Men livet kan inte bara bestå av spänning och galej hela tiden, lite vardag behövs väl för att orka med och balansera 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   25 februari, 2018

   Nä så är det ju såklart, och i ärlighetens namn är det precis vad jag behöver och faktiskt vill göra just nu!

 3. Svara

  FlyingDryden

  25 februari, 2018

  Spot on med söndagsångesten! Och tack för inspirationen, jag plankar listan, tar den till min egen blogg och creddar! 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   25 februari, 2018

   Ja men sno på! Ser fram emot att läsa dina svar sen!

 4. Svara

  Sara

  25 februari, 2018

  Visst har du fyllt dina läppar? Superfina! Hur många har du gjort det och kan du rekommendera något bra ställe? Kram!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   25 februari, 2018

   Haha detta är nog den svåraste frågan. Ja, jag har fyllt en gång för ungefär två år sedan, alltså väldigt mycket länge sedan än en filler sitter kvar. Då gjorde jag det hos Zarha på @Zcliniic

 5. Svara

  ISA

  25 februari, 2018

  Men lättnaden över att någon mer har icke-existerande lunchvanor. Kommer nog alltid föredra socker före mat :)) Gillar svaret på frukostfrågan med, bränd kant eller? Tycker din vardag verkar mysig!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   25 februari, 2018

   haha du ska inte bli lättad, vi borde skämmas ju. Eller jag i alla fal, för det är SÅ dåligt för mitt humör!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS