En ny tatuering + Veckans blogginlägg

26 februari, 2018 2 Comments

Godkväll vänner! Jag har mått så dåligt idag och efter att jag kom hem från jobbet har jag bara sovit. Jag fick något migränliknande efter att jag blev färdig med min kund och fick inte riktigt grepp om det. Just nu mår jag dock bättre och tänkte ta tillfället i akt att visa ett par bilder från igår när jag fick en tatuering av Simon. Vad jag tatuerade får ni dock inte veta idag, så funkar det på sociala medier. Cliffhangers is key.

Förra veckan frågade jag er vad ni vill se mer och mindre av härinne och ni verkade ganska överens om att ni gillar vardagsinlägg och många bilder och det ska jag såklart försöka ta till mig, just därför hade jag planerat att ni skulle få massvis av bilder från gårdagen. Men, hur mycket jag än vill ge er bilder klarar jag inte av allt för fula sådana och med ljuset vi hade i studion igår blev ingenting bra. Det var mörkt blandat med extremt solljus blandat med orange ljus från fem taklampor och jag stod inte ut med fulheten.

Annars i veckan hade jag tänkt att vi skulle kika på några grejer jag planerat in till Stockholmsflytten, ett boktips, en steg-för-stegguide och ett avslöjande om vad jag egentligen fick tatuerat igår. Vad tror ni om det? Bra, hoppas jag!

Nu ska jag åter krypa ner under täcket och hoppas på att bli pigg och glad igen imorgon. Kram på er!

24 februari, 2018

2 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  27 februari, 2018

  men åh, krya på dig!! så störigt när kroppen bara ger upp så där. hoppas det är bättre idag!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 februari, 2018

   <3

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS