Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Mina favoriter från bokrean – Emilia Westerstrom Mina favoriter från bokrean – Emilia Westerstrom

Blogginlägget innehåller reklamlänkar (adlinks)

Har du också fått inkorgen överfylld av mejl gällande bokrean idag? Jag med, och jag brukar i vanliga fall inte bli så exalterad när det görs reklam om reor- det som reas ut när det gäller kläder och liknande är ju oftast det som blivit över, det som ingen vill ha och som troligen ändå bara kommer att hänga på en galge i garderoben med motiveringen ”den var billig”. På bokrean är det lite annorlunda, hur man bestämmer vad som ska reas ut eller inte har jag inte riktigt förstått, det är en så salig blandning.

Jag är egentligen i världens sämsta position att köpa böcker just nu, dels eftersom jag kommer flytta om tre veckor och fler böcker bara kommer innebära mer att packa och mer att bära, men också för att jag den senaste tiden fått så himla många recensionsex på posten att jag inte hinner med att läsa ikapp (jag har för tillfället tre utlästa böcker jag ska dela med mig av till er, stay tuned). Jag är ju en ganska långsam läsare på det viset att jag gör saker i sjok, jag läser intensivt och sen ingenting alls. Hur som. Jag kunde inte hålla mig från att slinka in på rean trots allt och vill ni läsa vad jag vill läsa är detta vad ni ska klicka hem:

Jag är inte perfekt, tyvärr – Michaela Forni

Några av böckerna jag skrivit om på bloggen tidigare finns till lägre pris. Michaela Fornis Jag är inte perfekt, tyvärr tillexempel. Jag skrev lite om boken och visade den i det HÄR inlägget för ett bra tag sedan men recenserade aldrig på riktigt. Boken är superfin och väldigt lättläst. Den är en blandning av Michaelas egna berättelser om ångest och kärlek och handfasta tips på hur den där ångesten ska knäckas. Värd att kikas i då och då.

Köp Jag är inte perfekt, tyvärr HÄR!

Ännu mera vego – Sara Ask / Lisa Bjärbo

Ännu mera vego är kokbok en uppföljare till Mera vego, en bok jag plockat både ett och två recept från sedan jag fick hem den på posten förra året. Jag använder sällan kokböcker utan brukar föredra att googla mig till recept men i Mera Vego har jag bläddrat från soffan och liksom blivit sugen. Recepten är enkla och maten är prefekt vardagsmat.

Köp Ännu mera vego HÄR!

De polyglotta älskarna – Lina Wolff

Sedan Flora tipsade om boken för över ett år sedan har jag flertalet gånger sett den och tänkt ”just det, den vill jag läsa”. Att boken vunnit Agustpriset känns ju som kvalitetsstämpel nr 2.

Köp De polygotta älskarna HÄR!

Ett litet liv – Hanya Yanagihara

Hur många gånger jag stått och vägt boken i händerna och funderat på om jag verkligen orkar läsa en så tjock bok? Många! Jag är fortfarande osäker. Risken är att jag liksom kollar på den, tänker att det inte ens är lönt och bara hoppar över att ens öppna, MEN jag har hört så himla mycket bra om Ett litet liv, och 65 kronor kan det väl ändå vara värt att testa?

Köp Ett litet liv HÄR!

Sandra Beijers Allt som blir kvar finns att köpa på rean HÄR!

Vegetarianen

Ärligt nu. Vegetarianen hade jag inte hört ett jota om innan jag såg den på Bokus rea-topplista, men med ett så fint omslag var jag tvungen att googla och jo, jag tror att det kan vara en keeper!

Köp Vegetarianen HÄR!

Mjölk och honung – Rupi Kaur

Har ni inte läst än? Läs. HÄR har jag skrivit en recension av den svensköversatta versionen!

Köp Mjölk och honung HÄR!

Du då, har du planerat att köpa något på bokrean i år? Eller har du något ytterligare tips? 

 

24 februari, 2018
28 februari, 2018

6 Comments

 1. Svara

  dorrose

  27 februari, 2018

  Bra böcker! Jag får inte köpa några för jag har så många som ska läsas.

  Min bok ”Tid för te” är med på rean i år också.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 februari, 2018

   Aah bra tips! Och kul med någon från branchen!! Hur funkar rean? Är det du själv som bestämmer eller förlaget?

 2. Svara

  LisaMarie

  27 februari, 2018

  Kul att du fyndat lite! Jag har inte hittat nåt i år, än, men ska kolla på några mindre bokhandlar i stan också har jag tänkt 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 februari, 2018

   Ja men i butik är ju extra skoj, så man kan dyka ner direkt när man kommer hem!

 3. Svara

  Klara

  27 februari, 2018

  Jag knep faktiskt till mig ett exemplar av Ett litet liv tidigare idag! Sen att jag fortfarande har kvar olästa böcker från förra årets rea behöver vi ju inte gå in på…

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 februari, 2018

   Haha! Tiden kommer även för de böckerna tror jag! Nu har jag lyckats slarva bort mina brillor dessutom så jag ligger BACK i läsningen, ajajaj

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS