Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Februari månad på Emiliawesterstrom.se – topp 5 – Emilia Westerstrom Februari månad på Emiliawesterstrom.se – topp 5 – Emilia Westerstrom

Amigos! Hej!

Mars är väl en vårmånad, eller hur? Jag tror bestämt att det är så, och jag vet bestämt att vi för bara några dagar sedan hade det som kallas meteorologisk vår på flera ställen här nere i Skåne. Sedan igår morse har vi snökaos. I Lund har vi åtta minus som enligt väderappen på Iphone känns som -15 tack vare de extrema vindarna och luften som får ansiktet att trilla av. Det känns inte alls som vår. Snarare som mer vinter än jag påträffat här nere sedan -97.

Var det någon som märkte att jag glömde bort en månadssammanfattning av januari förresten? Det slog mig först nu, när jag insåg att februari är över och bär spaltas ner i listform. Så kan det gå!

Jag frågade er vad ni ville läsa mer av, och sånt här (jag) verkar vara full pott. Tacktack!

Men, låt oss vara ärliga här. Trots att jag titulerar mig som både DIY- och tatueringsbloggare lös inläggen i kategorierna med sin frånvaro. Några dök upp såklart, men kanske inte så många som är önskvärt från min sida. Kanske positivt på sitt sätt, eftersom ni när jag frågade berättade att ni gärna ser mer av mig som person, men negativt i den bemärkelsen att mitt vanliga upplägg för månadssammanfattningar plötsligt inte blir så intressant längre. Jag brukar ju i vanliga fall skriva ner ett antal listor med länkar till alla inlägg i bloggens största kategorier. I februari skulle de flesta rubriker få stanna som ensamma rubriker istället för att bli listor. Därför tänker jag att vi tvistar om månadssammanfattningen idag och gör en ny variant, en topp 5 variant!

Jag fikade med min syster och tog med kameran! Kors i taket, det får jag göra oftare!

50 saker jag älskar, och hatar

På Alla hjärtans dag den fjortonde februari skrev jag världens längsta lista över 25 saker jag älskar och 25 saker jag hatar. För sån är jag. Jag tycker om mycket, (ordet älskar använder jag ytterst sällan däremot) och jag ogillar mycket (ordet hatar överanvänder jag) vilket folk tycker är både skoj och kanske lite märkligt. På listan hittar ni bland annat pulvermos, ordet doft och öl, har ni läst inlägget eller vill ni gissa er till på vilken av sidan ovan nämnda saker hamnar?

Moodtracker

Vi gick igenom hur man gör en Moodtracker och varför den är bra att ha, har ni läst inlägget?

Kartlägg ditt mående med en Moodtracker

Ett av månadens mest uppskattade inlägg var det om moodtrackers. Jag vet ju att ni är många här inne som intresserar er för och använder Bulletjournals och en moodtracker är ett superverktyg att inkludera i sin bok! Med hjälp av att dagligen dokumentera sitt mående kan man få snabba överblickar över beteendemönster, något som kan vara både roligt, intressant och väldigt hjälpsamt! Inlägget uppmärksammades dessutom av Metro Mode och publicerades med en liten intervju igår! Skoj! Har du börjat kartlägga ditt mående än?

Yrke: Influencer / Omslagskalligrafi: Jag

Jag visade upp Lindas bok Yrke: Influencer och skröt lite extra om att mitt namn står med under titeln Omslagskalligraf. Jag har aldrig någonsin digitaliserat och ännu mindre vektoriserat något jag skrivit men när Linda frågade mig om jag var sugen tog jag på mig uppdraget direkt. Jag satt många timmar och klurade på hur sjuttsingen det skulle gå till men det löste sig. Fake it till you make it heter det ju. Och hörreni, glöm inte att köpa och läsa boken! Den är så bra!!

Snöskor i Åre

Leia på snöskovandringen i Åre i slutet på januari.

Snöskovandring i Åre

Det känns som att det var hur länge sen som helst sen jag var och åkte skidor i Åre med Influencers of Sweden men faktum är att det bara är en månad. Skumt. I början på februari visade jag er bilder från snöskovandringen vi gick på och inlägget får hamna på topp fem för att 1) bilderna blev så fina med det mjuka ljuset och all (stilla!!!!) snö, och 2) att äventyra är en så grym grej, även om äventyret bara tar dig några hundra meter från boendet. Mer sånt.

3 blogginlägg att läsa vecka 8

Sist men inte minst, det finns ju SÅ många bra bloggar out there, eller hur? Att inte tipsa lite då och då vore en skam. Lite då och då när jag samlat på mig några riktiga godingar till inlägg från andra bloggar tänker jag dela med mig av dem till er. Tipsinlägget från februari inkluderar grönsaksbiffar, bäddningstips och 28 saker att göra för att varva ner på kvällen, enjoy

2 Comments

 1. Svara

  Christin - Midis

  1 mars, 2018

  Tycker top 5 var helt lagom! Och tycker det verkar som en bra månad trots allt på sina sätt, den där februari!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 mars, 2018

   Så kul att höra, det kanske får bli det nya då!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS